Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, August 25, 2016

Borong Susu Dutch Lady RM1

Haloooo!! ko bersemangat borong susu Dutch Lady tadi..ni semua terpengaruh tengok FB Julieza malam semalam..Jue tengok ni, akak tengok awak borong susu ni terus akak pon bersemangat cari kat 7E hari ni tau..hahaha

Murah sangat sekotak RM1..kalau tak harga asal susu ni RM2 lebih..harusla aku borong banyak2 kan..lagi2 tengah pregnant ni memang wajib kena minum susu..beli banyak2 nak simpan stock sampai beranak boleh..hahah boleh macam tu.. >_<

Nasib akak ni pencinta susu..tak mengandung pon memang suka minum susu..tak kisah susu jenis brand apa ahkak kathy telan je..susu kambing pon akak kathy suka minum jugak..ermm dapppp! teringin la nak minum susu kambing fresh dari ladang..mane ekk nak cari??

Strawberry paling Mekcha suka..dekat rumah memang ada simpan stock kotak kecik perisa starwberry untuk dia..kotak kecik tu pon kalau beli kat Speedmart 99 dah RM4 lebih..

So korang cepat2 la beli Susu Dutch Lady ni kat 7E sebelum kehabisan..benda baik apa salahnya share..hehe tadi aku turun beli kat bawah office pon ramai beratur..masa nak bayar baru tahu hanya boleh beli 3 kotak jer tapi cashier tu bagitau dia scan untuk 3 kotak dulu then seterusnya..haaa nasib boleh macam tu..kalau limit sorang boleh beli 3, nangis akak kat situ..hahaha

Ingat balik ni nak borong lagi la..nak beli perisa coffee pulak..rasanya tak semua 7E ada jual perisa coffee kan..kena gigih cari ni..haha..seringgit uolsss harusla gigih mencari..tapi tengok jugak kot offer murah2 ni entah2 tarikh dah nak expired..so sebelum borong tu baik korang check date expired dulu ok..bye!! selamat memborong susu Dutch Lady..tarikh last promosi sampai 28 Ogos 2016 ni!

piece : kathyjem

9 comments:

Mommy Cici said...

huwaa tadi nampak ada blogger update beli 2 carton terus. huih kalau bukan sebab dalam pantang ni dah lari g 7e dah T_T

kathy jem said...

Mommy Cici : aduihhaii dlm pantang ker?? suruh cik abng borongkan..hehehe

mOoN IzzaN said...

huhu.. semua update promo 7e ni.. jelesnyaaa

husna zahidi said...

sygnyaa.. husna tak suka susu sgt.. ada cara jugak kalau terpaksa minum.. kaau tak nanti boleh buat muntah je.. huhuu.. seronok tgk org suka minum susu nih..:)

Chekgu Azrine said...

Ingat nk borong lg ni..hahahaha

mazz said...

wah smpi bila tu ....

Yana Libra said...

waa..mnarik niiii

eima said...

kt tmpt kite tak kisah berapa byk nk borong smlm dpt grab 1 katon

nisa nass said...

Bestnya kt tmpat korang xde limit.dgn area rumah sy mmg kena 3 kotak je sorang.tgk org post beli bercarton2 dok fikir blh pulak diorang ni..huhu