Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, August 4, 2016

Cepat sebelum harga kembali asal.

Zazz zaz zaazz..Alhamudillah ramai bagi feedback yang berpuas hati lepas menggunakan Super Moisture DD Cushion ni..tak sangka ada yang oder 1 kotak lepas dah pakai , rasa best terus repeat 2 3 kotak terus siap promote kat kawan2 lagi..toceh toceh..Dah cakap Super Moisture DD Cushion ni bukan setakat foundation je, boleh merawat sekali kulit yang bermasalah..

Tekstur dia sangat ringan..lepas dap dap kat muka memang korang takkan rasa macam pakai makeup , ringan je atas kulit muka..

12 dalam 1 Super Moisture DD Cushion ni..apa yang ada dalam 12 in 1 tu??

• Anti penuan
• Menyejukkan
• Mengecilkan pori-pori
• Mencerahkan kulit wajah
• Tidak berminyak / Tidak melekit
• Merawat kulit muka bermasalah
• Memberi kelembapan semulajadi
• Pelindung matahari dengan SPF50 PA++
• Mengurangkan masalah garis halus / kedut pada wajah
• Wudhu Friendly & Mesra Solat (hanya bilas dengan air)
• Memberi kesan natural look, glowing, flawless dalam masa 1 minit
• Mengurangkan kemerahan pada wajah akibat cuaca panas /alahan
• Tiada silikon, alkohol & pewangi kimia
• Lulus KKM & HALAL

Walapon teknologi di terbangkan khas dari Korea tapi dari segi proses, bahan, packaging, kelulusan Halal semua tu dari Malaysia..so jangan ragu, jangab risau sebab semua bahan kami guna di jamin HALAL Toyyiban..

Besok last day harga promosi tau..Harga promosi sekarang niRM69, harga asal RM80..so mana yang nak oder harga promosi tu baik la oder sekarang , sempat lagi nak oder dengan kita..

Bawah ni feedback customer yang dah guna Kaay Cosmetics..rata2 guna mesti sangat berpuas hati..


Sebelah kiri customer ni kata fondation dari brand yang di rahsiakan, sebelah kanan dari Kaay Cosmetics..boleh nampakkan perbezaan kat muka..gambar ni takde edit2 ye , jujur komen dari customer..

Eh kangaroo pon pakai Kaay jugak ke??!! hehehe

So nak tanya apa2 soalan mengenai Kaay Cosmetics boleh whatsapp 011-28811281.. Jangan cakap ahkak tak bagitau ye last harga promo besok!!! ^_^

So korang boleh dapatkan Super Moisture DD Cushion secara online @ COD daripada Agent SAH KAAY di bawah :

πŸ‘‰ Intan - 012 6088969 / Senawang / Seremban 2/ Subang Parade .
πŸ‘‰ Shikin - 013 3300034 / Selayang/Rawang/Bangsar/Damansara/PJ/Kelana Jaya/Batu Caves/Gombak .
πŸ‘‰ Gee - 018 3976511/ Jalan Ampang / KLCC / Bukit Bintang / Jln Kuching / Selayang .
πŸ‘‰ Aidad - 017 7187181 / Klang / Shah Alam .
πŸ‘‰ Mimie - 012 6984770 / Setiawangsa/Keramat/Ampang/ Wangsa Maju .
πŸ‘‰Faryz - 012 2255349 / Jln Kuching / KL Sentral / Mont Kiara/Hartamas/Selayang/Kepong .
πŸ‘‰ Hafizah - 014 8928105 /Cheras .
πŸ‘‰ Yatie - 018 2712305 /B.Bangi/Kajang/Bandar Sri Putra/Bukit Mahkota .
πŸ‘‰ Nani - 013 3770809 / Nilai / Seremban / Bangi .
πŸ‘‰ Aishah - 017 391 2422 / Bangi / Putrajaya / UKM / UPM .
πŸ‘‰ Nurul - 019 7198562 / Skudai / JB .
πŸ‘‰ Nurul - 0126336264 / Butik Chiccrush Klozet , Uda Business Centre JB / Singapore /

piece : kathyjem

4 comments:

Mieza Julkifli said...

Assalamualaikum kak,

dah pakai kaay cushin ni. best sgt sng nak nersih kan. nak tanya kalau ada jual refill jak sbb bekas masih cantik lagi :)

kathy jem said...

W'salam Mieza..In Sha Allah tak lama lagi akak akan keluarkan yang refill pulak..

Safra Diyana said...

salam kak, macam mana nak jadi agent yer?

kathy jem said...

Safra Diyana : W'salama..boleh whatsapp 011-28811281 ni utk jadi agent..