Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, February 22, 2011

Contact Lens IGEL

Baru hegeh2 nak pakai contact lens.. Sebelum kawen ari tu dah beli contact lens yang aku pakai ni... Beli jer tapi tak pakai2 pon... Ingat nak pakai masa nikah sekali colour die macam tak nampak sangat.. Aku suke contact lens colour die terang.. Affan lak tak berapa kenang aku pakai contact lens..

Ahad ari tu pegi wedding cousin Affan saje test pakai.. Sayangkan kalo tak pakai kang expired lak contact lens tu sebab dah pernah pakai sekali tu pon kejap jer..

Boley tak Affan tak perasan aku pakai contact lens.. **Huny pakai contact lens ker??? Tak la mata ori huny la ni... =P hahaha Bee kena tipu.... Last sekali die perasan gak aku pakai.. =) Nasib baik die takde cakap apa2.. hehehe =D

Contact Lens brand i-Gel berharga rm65 hinggit..
Brand IGEL ni jer yang aku rase sesuai ngan mata aku.. Kalo pakai Fresh Kon ker Fresh Look ker beli dalam internet ker mesti tak ok ngan mata aku ni sebab apa...... Sebab setiap kali aku pakai mesti pemandangan aku kelabu asap jer.. huhu menci2 orang lain pakai ok jer.. Ngada betol mata aku ni...
piece : kathyjem

11 comments:

eLLy said...

terima kasih.. kerna n3 ini mengingatkan akak ade lagi lens yg belum pakai.. karang expire rugiii oOo

kathy jem said...

cpt pakai kak..kang rugi jer..hehe

fyna said...

aw..cantik sayang! mata you shining je..suke!

Y u Z z 9071 said...

ooo yee ke. biasa brand tu ada jual kat ne eh..ok ngak tu rm65

org lelaki mmg camtu...semua pun x perasan kan;P

besar brooch...cantikk

kathy jem said...

Fyna : thanks fyna syng..hehe Nak mata mcm u boleh??hehe

kathy jem said...

Yuzz : Contact lens tu sy suruh member sy belikan kat Kuala Kubu..Tmpt lain sy tak berapa sure kat mane tp cam susah skit la nk cari contact lens brand tu..

NeenaAnuar said...

chantek lar darling your eyes! me pun first time pakai lense waktu kawin dulu.. tu jerk la sekali pastu dah tak pakai2 lagi dah... but lately nie cam tetiba jerk dah jadik tergedik2 nak pakai contact lense balik.. hehehe... :D

kathy jem said...

hai neena cantek..tu la i pon baru ni nak pakai contact lens seblum kawen pon ada gak pakai tapi jarang la..huhu

Nem0 o0h Nem0 said...

brand lens ni tkde jual online ke?cntik la..

kathy jem said...

Tak tau la nemo contact lens ni ada jual kat online ke tak??rase mcm xder jer..

oneyani said...

comel sgt..suite dgn u kathy