Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, February 23, 2011

Nasi Lemak Satu Bungkus!!!

Aduhhh! pagi2 kalo breakfast benda yang sama pon borink gakkan.. Turun bawah ngi tapau nasi lemak... Pening nak pilih makanan sedap untuk perut ni.. Menu yang sama jer busan.. -___-

Ingat tak nak makan sekali terbaca status Ayu kat fb terus laju turun bawah tapau nasi lemak.. Thanks ayu coz menghidupkan nafsu makan i di pagi ari ni.. ^___*

Nasib baik nasi lemak pagi ni sodap!! macam tak puas jer satu bungkus.. =P

piece : kathyjem

15 comments:

S@R@H said...

dapnye...nak skit...

Ayuraza said...

selera makan xpe..
jangan ilang selera di pagi hari.. tu dah lain macam...hehe :P

seap nampak nasi lemak tu..
kat sini susah nak cari nasi lemak sedap...:P

Wawa_Nadwa said...

anda telah di TAG!
hehehhe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasi lemak?? sedapnya..tapi akak kena diet skit nie..kerana badan telah rasa keberatanya..huhuhuhu

kathy jem said...

Sarah : mai mai jmpt skli makan..hehe

kathy jem said...

Ayuraza : selera makan makin menjadi2 ni..aduihh abis la badan kembang...huhu

kathy jem said...

Wawa : TAG???? alamak!!hehe

kathy jem said...

Akak Purple : np lak nk diet sy tngk badan akak ok jer..

eLLy said...

kenape tak makan kacang?

Nem0 o0h Nem0 said...

babe,cuba ko join contest ni.. cam best je utk ko..

http://www.evagurl.com/2011/02/nak-jadi-model-jom-join-contest-ni.html

kathy jem said...

elly : sy mmng tak suke makan nasi lemak dengan kacang la kak elly..huhu

kathy jem said...

Nemo : tu la mmng aku nak join pon..nk cari gmbr mulut mucng paling seksi ni..hahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said...

oit! tak makan kacang ke?

fyna said...

amboi..1 tak cukup ek..mesti sedap sgt ni hehe

oneyani said...

cara die packing mmg moden giler!