Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, February 17, 2011

Karipap Terbesar Di Malaysia..

Sila percaya okey aku makan karipap giant... Aku pon tak percaya tapi sila percaya.. Kalo tak percaya mai tengok gambar ni..

Sekali memang betol ko saiz die sebesar 2 tapak tangan aku ni...

Gile besar karipap die.. Masa nak oder dok tengok gambar kat menu tu.. Siap tanya kat Yana **Manjer betul ker karipap giant ni besar dua tapak tangan kite.. Coz tengok gambar tu macam tak percaya jer kan.. Dah lama lepak gosip2 ngan Yana baru teringin nak oder nak tengok betul ker tak saiz karipap ni gedebab..

Rase die ok la.. Inti dia rase macam manis skit dan diperbuat daripada kari ayam bersama kentang... =D
Masa makan karipap ni sampai terpelanting-pelanting karipap tu coz nak keratkan die agak payah la jugak.. hahaha Dah kata besarkan *alasan padahal makan sambal pandang tah mana-mana... Kena sound yana ngan ila.. Woit! ko tu makan tengok skit karipap tu kang terbang lagik karipap tu.. haha Ni la padahnyer makan sambil bercakap tak hingat dunia (tangan pengang garpu dan pisau) =P
piece : kathyjem

8 comments:

Ayu Firzara said...

wowww betul2 besarrr punyer karipap tuh...haha padanla terpelanting sana sini...oopppssss...anyway ni kat kedai mana, berapa rm satu ketul tuh. ;)

kathy jem said...

ayu..haha tau xper..karipap die besar sngt smpi 3 orng leh mkn..kedai ni kat subang...seketul rm4.80.. =)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhh memang terbaik besar dia...

kathy jem said...

terbaik karipap die kak.. =D

AkUfiZA™ said...

cik kathy .. kat mane eh kedai tu? nak gak try, heheee

kathy jem said...

Nama restoran tu K3K Benta Kaya kat subang parade.. =D

AkUfiZA™ said...

cool ..harus try, thanks bebeh ;)

kathy jem said...

no problm dear..try tau rase die sngt sedap..tp kena mkn time lapar kalo kenyang sure tak bais nyer.. =)