Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, February 27, 2011

Restoran Malay and Chinese Seafood

Aduuh nak pegi Plaza Damas macam nak pegi London sampai tersesat2 kiteorang ni.. Ate bawak kereta sambil bergosip macam ni la jaadik nyer.. Padahal dari Jalan Tunku Abdul Rahaman nak ke Hartamas berapa minit jer kot bukannyer jauh poonnn! =P Weolss ada event kat Memorial Tunku Abdul Rahman so balik dari event tu lunch di Plaza Damas... Naik satu kete...

Lunch di Restoran Malay and Chinese Seafood...

Kak Aiza driver kami yang membawa sampai ke London.. hahaha.. Kak Aiza lenkali bawak kete jangan bergosip kan dah sesat sampai ke London.. =P Disebelah Kak Aiza budak baru SYABAS Azah..

Fadzrol bersama wife nyer Camelia.. Baby Jim sedang tido..

Nirul dan Jep Jawa...

Sebelum makanan berat sampai makan Taufu fa dulu...

Kami makan untuk 5-6 set cume rm115++.. Sangat berbaloi dan sedapppp... Tu pon tak larat nak abis ada hati nak oder 2 set.. Mau makan sampai muntah kat situ kalo oder 2 set..

Perut dah kenyang mau pulang beristirihat bersama en.suami... *Busankan kena keje ari sabtu.. Nak bershopping pon sogan... Tak kose aku nak berjalan dengan pakai baju keje ni.. Balik umah layan husband lagi best... hahaha =P

piece : kathyjem

8 comments:

fyna said...

u pon dah mcm cina la syg..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ya ampun makanan..dah la akak posa nie..huhuhuhuh

kathy jem said...

Fyna : celah mana la mcm cina cik fyna syng..hehe

kathy jem said...

Akak Purple : waaaah pose tu..bagus2.. =D

oneyani said...

sedap dan harga sgt berbaloi2

kathy jem said...

Oneyani : mmng sngt berbaloi2.. ^__^

ija MaYra said...

eh mili & fadzrol pun ade? kim slm ye... ;)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

akak...masuk jer entry ni tetiber rasa laporrrr...hehehe

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog