Klik Yer!! Mekasih...

Monday, February 28, 2011

Malam Dinner Restoran Murni Pulak...

Huny jom kite dinner kat Restoran Murni..! Die baru bukak cawangan baru kat Damansara.. JOMMMMM BEEEE! Laju jer kau ek kathy kalo bab makan ni.. haruslah laju.. Dengar makan siapa yang tak laju...

Kiteorang oder air I Love U.. Nama air ni tak boley blah ku cinta padamu uolss... Saje nak try best ke idak i I Love U ni.. Rase die blackcurrant+soda+lemon...

Weolus oder 1 gelas ajer.. Sajer nak kongsi baru romantika gitew! *sambil minum say I Love U My Baby... geli geli geli! hahahaha

Mula En. Suami minum dulu.. =D

Pastu baru aku... Romantik tak romantik tak..haha sila menyampah okey... =P

Affan oder Mee Raja Napoliean..

Aku lak mengidam western.. Beef Bacon Steak.. Masa makanan ni sampai siap membel kat Affan.. **Bee Beef ni macam kecik jer macam tak cukup jer... Sekali dah makan tak abis sebab muak kat Beef tu die letak cheese..

Dua2 makan tak abis.. Affan yang lapar tahap cipan pon tak boley abis coz banyak sangat kot mee die...

Ingat nak jalan2 kat KL malam tu sekali perut dah penuh balik umah terus zzzzZZzzZZ..

piece : kathyjem

16 comments:

eesyaheera said...

air pink panther Murni. sedap nyaaa T____T

Nem0 o0h Nem0 said...

murni buka kat dmnsra kat mane?

ChiLaBaey's Spot said...

Uishhh... Menarik sangat ni Katty.... Menepati selera saya ni... :)

kathy jem said...

Eesyaheera : Air pink panther..sedap ker??kena try ni.. =D

kathy jem said...

Nemo : die dekat ngn kelana jaya..

kathy jem said...

ChiLaBaey's Spot : apa lagik ngi la cube.. =D

eLLy said...

Rest Murni nie adik beradik dng Rest William ke?

kathy jem said...

A'ah kak elly restoran murni ngan restoran william adik beradik..menu pon lebih kurang jer..

oneyani said...

awat nampak shedap sgt ni...adeh la

Ayu Firzara said...

hurmmmm sedapnye nampak makanan tuh...yum yum......
Amboiii air i love u lagi....takleh blah tengah minum air sambil i love u bagai...hiks lawak lak...
romantic dinner lah ni.........

kathy jem said...

Oneyani : sedap dn banyak..makan mmng puas sngt2.. =D

kathy jem said...

Ayu : tula en.suami tngk nama air tu i love u terus die oder..saje nak rase air tu mcm ner sedap ke idak.. =D

Y u Z z 9071 said...

wow..harus kena g terjah juga..hehe

[z@ck] said...

wah..air I Love You you'olls =)

kathy jem said...

air aku cinta padamu..hahaha

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

air i love u tak menahan tuhh..hehee..romantik tol akak suami isteri ni..sukerr!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog