Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, February 8, 2011

Hangin Satu Badan...

Eee muda2 dah banyak angin.. Belum tua lagi mau angin penuh satu badan.. Tak suke tak suke..... Pagi-pagi dah erk erk ** kuar angin.. Ata nak buat macam mana keterunan dah banyak angin... Jadinya angin penuh satu badan laa..

Oh lupa yer kawan2 ni bukan angin mengamuk tak tentu pasal nak marah2 tu.. Ni angin menyocok-yocok dalam badan dan boley keluar pada bila2 masa di bawah tu bile makan telur dan labu.. So korang paham2 jer la bau die macam maner..hihi.. Pastu bile ditekan2 kat kepala akan keluar angin erk erk erkkk!

Cara yang sesuai untk menghilang angin di dalam badan adalahh... ...

Minumlah OBAT TOLAK ANGIN... huahuahua.. Ia di datangkan khas dari bandung...

Ello ello elloooo..! Apa ko ni tiba2 cerita tolak angin bagai ni.. Yee adik2 abang2 kakak2 makcik2 Kak Timah Kak Piah oiiii saya kat sini bukan nak promote ini produk ke hapa saya just nak kongsi kat korang kebaikan produk Tolak Angin ni... =P

Ni pon budak ofismate aku yang suggest makan Jamu Tolak Angin ni.. Actualy die bukan jamu pon.. Just herba2 dan madu.. Rase die sangat sedap.. Bila minum perut ko akan rase berangin jer... Sangat best.. Badan terasa ringan.. ^__^
Actualy Herba Tolak Angin sangat sesuai untuk orang yang banyak angin dalam badan dan juga untuk meredakan rasa muntah, kembung perut, sakit perut, melegakan sakit tekak dan memberi tenaga.. Orang yang sangat banyak angin dalam badan bagus minum Herba Tolak Angin ni.. =)
Tak susah pon nak minum Herba ni.. Ko tak payah nak bancuh2 dengan air suam ke hapa.. Terus minum dalam pek yang dah ada.. Sonangkan.. =D
Hanya terdapat di Bandung Indonesia ya bapak2 ibu2.. Kat Malaysia enggak ada.. Sapa-sapa yang mau boley pesan pada kawan-kawannya yang mau pegi Indon.. hehe
piece : kathyjem

15 comments:

[z@ck] said...

wah..ingatkan main main..memang btol la nama ubat ni tolak angin! hehehe

kathy jem said...

Knpe tak percaya..hahahaha tp ubat ni sngt bagus utk orng yg banyak angin dlm badan.. =)

Lee-Yan-Naa said...

hehehe..unik btol la nama ubat tu

Murni said...

boleh oder 1 kotak kerr..khaty nk p indOn
jauh sgt kowt...

kathy jem said...

Lee Yan : unikkan..rase die pon sedap.. =)

kathy jem said...

Murni : ni pon kathy mintak member ofis belikan..tp tk tau lg bile die nk pg indon..huhu

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

Aiseymannn..jauhnyaa kak!!~~ mana de kengkawan duk sana...hik3


Jom mai singgah my blog....klik je link mummylovers blog ini

Ayu Firzara said...

sama laaaa ayu nih pun banyak angin dalam badan...bukan angin, puting beliung sekali...selalu jerr sendawa "errrkk errkkk" kuarkan angin haha...

Riena said...

kita x pernh minum jamu ni.dulu selalu minum air halia jee tanpa gula..eeyakkssss

kathy jem said...

Weiyda : tanya la member2 mane tau kot ada sape nk pg bandung..boley pesan kat dieorang..hehe

kathy jem said...

Ayu : wah angin puting beliung tu..bahaya tu...haha =P

kathy jem said...

Riena : yang ni kan riena rase die mmng sedap..die campur dgn madu skli..pas minum rase berangin jer dlm dlm.. =)

oneyani said...

baru je ingat nk beli..sekali xde da kat sini...

saya memang jenis yang ber'angin' gak..sekso!

kathy jem said...

Oneyani : owh awk pon bnyk angin gak ek..boleh geng..hehe

oneyani said...

memang perempuan jenis berangin kot..tp bile period alahai datang angin senggugut tu..dgn laki2 rase nak lempang..huhu