Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, February 20, 2011

CONTEST CANDID TERBAIK

Tengah2 blogwalking ni tibe2 aku jumpa 1 contest yang agak menarik jugak.. Walaupon ari ni last tarikh tutup nyer aku tatap mau join.. Saje mencube nasib.. ^_^

CONTEST CANDID TERBAIK

Masa ni shooting untuk pre wedding kami..

Banyak2 gambar aku suke yang ni sebab en.suami adalah seorang yang agak susah dan payah mahu berposing2.. Time ni nak pulak die berposing cara aku kalo tak jangan harap nak dapat gambar gedik die macam ni... Pastu boley pulak die ikut cara aku pose gedik macam gitu kalo tak keras kematu jer gambar die... hehehe Budjet chomel lote la tu... =P

Kawan bloger ku kalo mau join pon boley ajer.. Tapi last date die ari ni.. =D

Ceeram00n
Fyna
Ayu

piece : kathyjem

8 comments:

Ayu Firzara said...

aiyark....hari nih eyh? 20 Feb? Haha takpe leh gak nak join...sempat lagi...thanx dear!

kathy jem said...

haha..ok ayu..harap2 kte berdua leh menang..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck dear....

kathy jem said...

tenkiu kak..akak pon sama gut luck..hehehe

eLLy said...

nice picture .. ai like :)

good luck dik :)

fyna said...

syg! i tag u join contest! hehe ops! i dah xsempat join lah contest ni =.=

kathy jem said...

fyna : kan...xper next time ada contest lg i tag u ek..hehe

kathy jem said...

Elly : tenkiu kak elly.. ^_*