Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, January 14, 2015

Annual Dinner Besok??

Nak membebel jap..besok kat ofis ada buat annual dinner! Yeaaa!!! akhirnya..ko 7 tahun kerja kat SYABAS ni kali kedua CCPA buat annual dinner tau..Last masa 2007..Masa tu aku tak masuk kerja kat SYABAS lagi..tu la last CCPA buat annual dinner..last year hujung tahun hari tu Dato' CEO bagi budjet untuk setiap department buat annual dinner..

Jenuh fikir nak buat tema apa..Last2 bos decide nak buat tema Hollywood Movies..Nak buat tema Glam & Glitter ramai sangat department dah buat.. Macam biaser la Department kiteorang paling last sekali.. Department lain semua dah selesai annual dinner dorang..ata banyak sangat event CCPA nak kena handle sampai tak sempat fikir pasal dinner department sendiri...Sedih company lain setiap tahun buat annual dinner kami 7 tahun sekali..bahahahaha.. Takper la ni nak buat kira ok la dari takde langsung kannn lagi sedih..

Ni baru masuk ofis tadi settle kan cuci gambar CCPA untuk dinner besok, nak bagi untuk setiap staff CCPA sebagai kenangan terindah katanya..hehehe..ok CCPA muka tak comel jangan marah gambar tu jer yang ada kat PC aku..hahahaha Tapi jangan risau la aku edit muka masing2 nampak hensem + cantik..muahahaha


Design photo booth untuk besok simple jer kan.. ngeh ngeh.. Design tu pakai hentam janji ada tema Hollywood kat situ cukup..Baju untuk besok pon simple je, aku sewa jer malas nak fikir..Pakai apa?? ada la..hahahaha Ni kat ofis semua takde ni pergi cari custome untuk besok la ni..hehe

Ok la nak sambung buat design invitation card..bye2..

piece : kathyjem

8 comments:

Jan@Afzan said...

Bestnyaaaaaaaaaaaaaa

Company jan lama giler tak buat dinner macam ni.. Company Jan tradisional sket...muahahah...

Tak sabau tgk costume masing2..

Yeah.

Ein lanabulu said...

ceh kira ok la 7 tahun sekali ada gak..gua punya company lg hampeh..anual dinner x dak..daily dinner ja ada..haha..esok mesti u jadi elsa frozen kan..let it go..let it go..haha

kathy jem said...

Jan@Afzan : hahaha Company tradisional yg tak tahan tu..hahaha lawak la Jan ni..

kathy jem said...

Ein lanabulu : nak pakai frozen tapi baju Elsa seksi sangat..haha

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kathy,
waaaaaa
hollywood uols tahun mi :P

surizan abdghani said...

Rindu nk attend annual dinner company.dh dekat 3 taun resign.jadi house wife pulak.company sy dulu tiap2 taun annual dinner luar kl.best sgt.rindu !___!.tp xpe..annual dinner dgn family lg best smbil holiday

kathy jem said...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH " : W'kumsalam..hehehe tula uolss Hollywood tahun ni..tahun depan takde buat dah..hehehe

kathy jem said...

surizan abdghani : bestnya X company awak setiap tahun buat..nape la company kathy tak mcm tu..hehehe