Klik Yer!! Mekasih...

Friday, January 30, 2015

Bersama Tokeh Bra dan Tokeh Kasut

Amboii tajuk tak agak2 "Tokeh Bra dan Tokeh Kasut" bahahaha.. sajer kasi gempak...gempak la sangat!

Lamanya tak lepak dengan manjer2 i ni..Eira terpaling lama sekali tak jumpa.. Yana tu selalu jugak la aku jumpa..Ni pon Eira whatsapp kata rindu serindu rindunya kat manjerssss..Jadik marila kita jumpa untuk melepaskan kerinduan sudah berbulan tak jumpa..

Hari nak jumpa tu suruh Eira bawak Bb Cream SeqyBeauty sekali lupa..Eira dah gerak ke Curve baru aku teringat nak suruh dia bawa Bb Cream, memang tenkiu very much la kan dah gerak baru bagitau..padan muka!

Takper semalam dah ambik kat rumah Eira..hewhewhew..best gile kot pakai Bb Cream SeqyBeauty  ni..aku pakai 3 bulan baru ni abis..jimat sungguh sebab Bb Cream SQBeauty ni jer pakai sikit dah tutup satu muka takyah pakai tebal2 tu yang best dan harga pon berbaloi..

Pilihan kami petang tu lepak di Goodsaltz The Curve..senang kat tengah2 ,Eira dari Cheras nak datang pon senang..Kebetulan Ciput halfday tu yang boleh dia datang awal kalau tak lepas maghrib baru sampai..Yana dari Setia City aku lak dari ofis..

Yana oder salmon masak lemak..hahaha suka ati aku jer salmon masak lemak..

Aku ambik pasta sekali tekak tak kena last2 tukar dengan Yana..Yana makan pasta aku makan nasi dia..baru ngam dengan tekak..abis nasi Yana aku makan..

Eira oder apa tah tak ingat tapi tak silap aku ayam kot eh ye ker ikan kot..tah tak ingat sebab masa makan mulut potpet potpet bercerita almaklum la lama tak bergosip..sakan Eira bercerita.. Licin Eira makan kecuali yang bahagian luar tu jer tak makan..

Aku oder blackcurrant & laici..besok pagi bangun terus sakit tekak.. T_T

Tokeh tudung dan juga tokeh bra..hahaha..Hepi tengok kawan2 ada business sendiri.. =)

Tokeh kasut dan tokeh vitamin C..hahaha Sapa2 nak oder vitamin C nak cantikkan kulit gebus macam Che Ta boleh oder dengan Yana..lai lai lai..

Tokeh pose..hahaha

 Tuan Blog dan Yana..

Kali ni lepak lama sikit sebab lama tak jumpa kan.. sedar-sedar 4 jam mulut ni tak henti bercakap..hahaha

Sebelum pulang..teman Eira tapau makanan untuk Ciput kat Teh Tarik..Aku pon tapau sekali laksa asam untuk Affan sebab dia cakap lapar tak makan lagi..

 Tuan Blog dan Tokeh kasut mau pulang..

Tak cukup korum Ayu takda..mana dia??dia kerja kat Kedah sekarang tapi sampai hujung bulan ni jer pastu balik sini balik..Tunggu Ayu balik kita lepak berempat pulak yer manjers..

piece : kathyjem

11 comments:

Mya said...

Kathy, tolong zikir kat telinga Ceera suh dia update blog.
Lama tak baca dia membebel dalam blog dia hehe..

kathy jem said...

Mya : dah zikir kat telinga dia dah..dia cakap apa, MALAS..hahaha

ComelComot said...

kenapalah korang ni cantik sangat..suka sgt2 tengok, ada muka sheila hamzah, ada muka sarah ali, ada muka boa kpo..pop..pop.. macam xcaya sume dah berlaki..

kathy jem said...

Alaa Comel pon apa lebih kurangnya..lepas ada anak ni makin cantik dan berseri..gitew..

auwcak said...

buatla tutorial pakai shawl macam uols pakai tuu...anyway uols semua gebu2

ComelComot said...

alah kath- harapan nak cantik bergayaa macam awk.. tapi apakan daya.. tapi awk mmg tersangat lah cantik serta bergaya suka sesangat

ComelComot said...

alah kath- harapan nak cantik bergayaa macam awk.. tapi apakan daya.. tapi awk mmg tersangat lah cantik serta bergaya suka sesangat

Chekgu Azrine said...

Semua cun2 tau..especially tuan blog

Happy walker said...

First time visits here, nice blog and sharing, I wish you to have a happy day~ =D

Regards,
(A Growing Teenager Diary Malaysia)

Emma Kasyuma said...

akak tutorial shawl cmni plisss....

norsalihah shaleh said...

kalau berjmpa n berborak ngan geng memg xrasa time berlalu kan.. saya n d geng pn siap sewa satu blik hotel lg seb nk gosip ngan bahagia..hehe

zinziemeewah