Klik Yer!! Mekasih...

Monday, January 19, 2015

Main Skateboard

Tercapai jugak hajat Affan nak main skateboard..dari sehari ke sehari nak beli skateboard tak beli2..Last Affan main skateboard 10 tahun lepas..Ni pon tak tau buang tabiat ke apa tibe2 nak main skateboard..

Hari tu terkantoi beli skateboard simpan dalam almari baju..Masa tu aku tengah nak simpan baju Affan dalam almari.. Eh ehhhhh eh ehhhhh terus "B apa ni beli skateboard ekkk"???!! Awat tak cakap dengan huny nak beli skateboard..ni simpan dalam almari ni kenapa takut kantoi dengan huny la tu..hahaha Konon simpan dalam almari tak nak aku tau, tau jugak..huh! Nak sorok tak pandai..

Affan tersengeh2 jer masa aku membebel2 kat dia..Yerla bukan tak bagi beli skateboard tu ker apa, apa salahnya bagitau nanti boleh beli untuk Mek Echa sekali..hahaha Hari tu Affan ada tengok skateboard untuk kids punyer omak aiii mahal kat 4++..orang tua punye tak mahal macam tu.. Affan kata tunggu Raiisah 4 tahun baru leh beli skateboard untuk dia..Konon2 nak jadi anak skater girl la..

Hari tu Affan beria-ia nak main skateboard walaupon tengah demam masa tu..Yerla dah beli nak tunggu bila main pulakkan..demam pon demam la janji dapat lepaskan gian nak main skateboard walaupon sekejap..Pagi tu pergi klinik..balik dari klinik then breakfast..lepas breakfast terus cari port nak main skateboard..Nak bagi badan berpeluh katanya..ok la Demam teruk nanti pandai2 la awak handle sendiri yer..hihi

Laju Mek Echa lari.. die pon tak sabar nak main skateboard..malam sebelum tu beria2 main skateboard dalam rumah dengan daddy dia.. Mula2 tak nak naik dah lama2 tengok Affan naik skateboard tu terus nak naik sekali..

Main tak sampai berapa saat dah tercungap2..hahaha

Boleh ker ni daddy..perut tu dah ke depan..hahaha Boleh boleh teruskan usaha anda itu.. Mana tau perut tu boleh mengecil sedikit.. =P

 Praktis nak bagi Raiisah berani..Dia kan semua pon gayat..

Tak syok la main kat sini takde tanah tak rata skateboard tersangkut-sangkut..

Mula2 suka lama2 tak nak dia rasa gayat kot..

Sudahnya layan jer daddy dia main skateboard..masa ni matahari dah mula naik..Besok tu Raiisah demam..hurmmmm~~ Tapi demam sekejap jer la dua hari..

Gaya tu mengimbau kenangan 10 tahun tu B..hahaha sikit lagi tu..kena praktis selalu ni B..

Kakakaka Jatuh.. Macam mana tak jatuh last main 10 tahun lepas..hahaha Berat sangat lemak dalam badan B tu sebab tu tak balance..hihihi Jangan marah B.. =P

Panaihhh!!! hoii Mek Echa awat muncung2 tu..sabotaj gambar mummy ek..

Huit melekat! dasyat...Tapi bang napa pengang besi tu..

Alaaa semput pulak..stamina dah out badan sihat sangat tu B..hahaha

Lepas hajat daddy nak main skateboard..jom balik!

Nanti kita main skateboard lagi okey! Mummy ko tu harap pose jer lebih suruh naik atas skateboard 10 kali ganda penakut dari Mek Echa..larikkkkk

piece : kathyjem

3 comments:

yoorin melacolea said...

amboii..mek echa.. swag abes nii

iyza said...

cik khaty,mane nk dpt skateboard mcm tu? i silent reader tau..mcm nk beli utk shuben i la...mengidam jugak tu...

iyza said...

Cik khaty,mane nk dpt skate board tu?nk cari juga utk shuben..dh lame ngidam..heheh...sy silent reader je selama ni...tpi byk info awk kan..nice~