Klik Yer!! Mekasih...

Friday, January 9, 2015

Mengeteh..

Hari tu ada event kat KLCC..sampai2 event abis.. Kejapnya event tu tak sempat nak buat apa..sudahnya kami lepak kat DOME.. Nasreeq teringin nak minum coffee kat DOME.. ok la DOME pon DOME la.. lama jugak tak perkena coffee kat DOME ni..

Keluar pintu KLCC tu dia tersergam indah pokok Krismas yang sama tinggi dengan KLCC.. hahaha ok tipu.. Setahun sekali baru dapat tengok pokok krismas giant macam ni, jadi mari la shoot sekeping untuk dijadikan kenangan 2014..hehehehe


Eh tengok gambar ni rasa macam kat oversea pulak..ada kabus..kabus konon padahal camera lense tu terkena tapak jari tu pasai kelabu asap..


Aishah sebenarnya mamat belakang tu nak bergambar dengan Aishah..mamat tu buat2 nak ambik gambar lalu termasuklah sekali gambar dia..hahaha

Hot chocolate with marshmallows..bagus sakit tekak baru nak menjadi minum air panas sudahnya dekat 2 minggu sakit tekak..

Tuan Blog, Nasreeq..Tahniah Nasreeq bakal jadi bapak.. Boleh wife ko dah mengandung 4 bulan baru nak bagitau aku.. keji sangattt...Itu pon bukan ko yang bagitau Aishah yang bagitau.. Takper nasib aku jenis kawan yang memahami..kononnn..hahaha.. Ok jaga bini ko elok2 dah bersalin nanti jangan lupa bagitau..Tak bagitau siap ko! hahaha

Ni la aktiviti lepas balik kerja.. mengeteh bersama rakan2 BPS.. hahaha =P Nasreeq jangan marahh naaa!

 Kek Tiramisu.. Aishah yang oder.. Rase dia ok la sebab pernah makan sedap dari ni..

Macam biasa sebelum makan selfie dengan kek dulu..hahahaha

Aku oder alaaaaa lupe pulak nama kek ni tapi serius sumpah sedap nak mampos..rasa nak oder lagi sebab sedap sangat.. Kek dengan aiskrim ni kiteorang kongsi sama2 rasa sorang sikit..

Di akhiri gambar menyuap kek untuk birthday girl..hahaha Tipu jer, birthday Aishah dah lepas dah pon..

piece : kathyjem

3 comments:

Haffizul Iskandar said...

Kek!Hot chocolate! Best! Sedap!

norsalihah shaleh said...

kek ngan ice cream tu brownies ke????

Najib Ariyan said...

saya ada satu teknik macam mana nak nampak pokok cemara tu sama tinggi ngan KLCC... orang yg amik gambar tu kena baring ke lantai dan amik shot dari bawah... jangan kata pokok cemara tu.. orang pun akan sama tinggi ngan KLCC