Klik Yer!! Mekasih...

Friday, January 2, 2015

Happy 4th Anniversary

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi semalam genap usia perkahwinan kami yang ke 4 (1.1.2015).. Dalam tempoh 4 tahun macam2 perjalanan dah kami tempuh bersama.. Ada suka, ada duka, ada ketawa, ada menangis macam2 la..tipu la kan sepanjang perkahwinan takde gaduh langsung kalau takde memang aku salute la sesebuah perhubungan tu..

Peribahasa melayu ada mengatakan "sedangkan lidah tergigit, inikan pula suami isteri" memang tak dinafikan walaupon aku dah kenal Affan dari zaman hingusan lagi sampai sekarang masih tak kenal dia 100%.. kira2 jari ohmaii dekat 14 tahun dah aku kenal Affan! serius kadang2 masih tak faham dengan perangai dia walaupon dah kenal lama..ker aku yang buat2 tak faham..hahaha ni la aku masalah blur mengatasi semuanya..kakakaka..aku rasa umur dah 50 tahun pon masih tak faham perangai si Affan ni..

Tak kisah la kan B janji huny sayang kat B setia kat B masak sedap2 bagi perut mengandung 5 bulan pon dah ok kan..InshaAllah huny akan menjadi seorang isteri yang terbaik untuk B..Kalau ada kekurangan dekat huny, B terima la seadanya yer jangan banyak complaint..hahahaha B pon ada kekurangan ada terima jer tau..Barula hidup harmoni sayang menyanyangi..giteww...

Dah la takyah la panjang lebor ucapan anniversary kali ni..setiap tahun ucapan yang sama B dengarkan..hahaha..Tahun ni takde pergi honeymoon kat mana pon tak sempat booking tiket flight..Hotel dah booking terpaksa cancel sebab tiket sudah abis..sob sob Affan la ni last minut booking semua flight penuh try nak pergi tempat lain pon sama penuh..sudahnya tak pergi mana2 honeymoon dalam rumah jer..takper tahun depan kite celebrate Anniversary tempat jauh sikit..Ok B take note tu ingat! =P

Ok la nak balik..kat ofis ni semua dah chow cing chow balik awal..maklum la besok Sabtu cuti..bye2

piece : kathyjem

11 comments:

Aty_Fared said...

selamat hari ulangtahun kelahiran dear.. :) semoge terus kekal hingga ke jannah..aminnn insyaa Allah... :)

Hanis Nizam said...

selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 4 kak. semoga berbahagia selalu

cik karmila said...

happy wedding anniversary kak kathy..

Hafiz Hafizol said...

Ah so sweet... masak sedap2 sampai pregnant 5 bulan.. hahahaha..

Ezy Loy said...

happy anniversary!
=)

Mummy Ayu said...

happy anniversary khatyjem&hubby

Chekgu Azrine said...

Alhamdulillah..tahniah kathy

ComelComot said...

happy anniversary babe.. senang betol nak ingat date anniversary u.. masuk je tahun baru trus straight anniversary u. steady lah date!! btw moga kekal hingga sampai Jannah bahagia duania akhirat dan dilimpahi rezeki mencurah untuk tahun baru ni.. Slamat tahun baru 2015!!

Ain Ibrahim said...

Tahniah..semoga bahagia hingga ke syurga.

myfara FLK said...

happy anniversary..

Latifah said...

tahniah! semoga kekal bahagia till jannah..

LatifahFazri