Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, January 21, 2015

Badan Sengal

Tah tibe2 demam pulak hari ni..pagi tadi masuk ofis badan dah start lain macam.. padahal baru je baik demam hari tu die kena lagi.. Semalam ok jer takde langsung ciri2 macam orang nak demam elok lepak dengan manjer semalam..pagi tadi bangun tekak dah rasa perit..

Tula siap suruh lupa makan vitamin C.. Botol Vitamin C dok depan mata pon memanjang lupa..kadang tu dah 3 hari baru perasan tak makan.hari tu doktor dah pesan vitamin C jangan lupa makan yerla umur makin meningkat metabolisme badan makin rendah senang kena penyakit..So dari sekarang dah kena start makan suplemen untuk kesihatan badan..jangan umur dah 40 50 baru hegeh nak makan suplemen semua tu dah lambat..nak start dari sekarang sebelum umur 30thn..

Tadi lepas lunch makan ubat tidur jer aku.. Badan langsung tak leh tegak ingat nak baring jer..badan pon sengal2 macam kena cucuk jarum..Ni baru bangun..kepala pening2 lagi..Pagi tadi dah telan Vitamin C 10 biji.. minum air masak berbotol2 sampai 5 kali ulang alik pergi toilet kencing..hahaha

Harap2 besok ok la tak nak la MC awal tahu lagi kot..ok la nak sambung baring jap..amboii macam kat rumah sambung baring ni padahal kat ofis..hahaha ok la bye2..

piece : kathyjem

12 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

get well soon kathy :)
p/s : mekcha nak dpt adek kot? hahaha

Siti Shuhadah said...

CEPAT SEMBUH YE KATHY..

DYatie ABakar said...

Mak ai! 10 biji vitamin C? Fuhhhh.

Speedy recovery dear!

cik mah said...

Semoga cepat sihat...rajin2 mkn vitamin n ubat ye..

Filla said...

pi klinik kathy.. jangan degil macam aku.. nanti rasa nak demam tu asyik datang2 balik.. kene bagi baik betul..

kathy jem said...

✿ pink velvet ✿ : Mekcha nak dapat adik..hehehe bukan kot.. >_<

kathy jem said...

Terima kaseh Siti Shuhadah..mmuah sikit..hehehe

kathy jem said...

DYatie ABakar : a'ah kathy selalu telan 10 biji setiap kali makan..hehe

kathy jem said...

Mekasih Cik Mah.. ^_^

kathy jem said...

Filla : pagi ni dah rasa ok sikit.. =)

tallgirl said...

Rugi kan kalau awal2 tahun dah mc. Tapi kalau dah sakit, kena jgk amik mc. Kang lagi teruk susah pulak.

Btw, get well soon :)

norsalihah shaleh said...

semoga cepat sembuh... tp dasyatnya sekali telan vit c sampai 10biji....huhu...

zinziemeewah