Klik Yer!! Mekasih...

Friday, August 14, 2009

Proses Pembelajaran

Abis keje aku terus bergegas menuju ke Old Town bangsar nak jumpe gadisku Eira.. Yerla ari tu kan aku tak jmpe die.. Jumpe Yana ngan Ila jer.. So semalam turn jumpe die pulak..


Sebelum kteorang memulakan perbincangan kte orang makan dulu.. Ni yang Eira oder.. Aku tak oder la sebab dah melantak Pizza kt ofis.. I kan dalam proses diet.. (Diet la sangat)

Aku banyak benda nak tanya Eira ni.. Sebab tu la aku harus jumpe die.. Nanti aku akan bagitau sebab ape aku harus jumpe Eira ni..

Ni la die sebab ape aku nak jumpe Sifu Eira..

Sebab nak blajar bagaimana nak mencantek kan blog aku ni.. Yerla kena la cantek2 kan.. Kang orang tengok blog aku bosan jer.. Terus orang xnk tengok dah buat selama-lama nye.. Wah ayat sedih plak.. hehe

Sifu Eira ni memang lah tersangat pandai pasal blog2 ni.. Ko cakap jer ngan die nak buat macam mane..

Ko nak buat ayat tu bling2.. Nak buat font tu kejap ade kejap xde pun die bley buat.. Pas tu ko nak suruh die buat muke ko bergerak-gerak sure die bley buat nyer.. (Muke bergerak tu tipu lah kan)..

Terer kan.. Cayok!!! Eira (CEERA)

Aku ape2 mesti tanya die.. Biase la aku ni baru2 nak jinak ke dunia bloger..

Muke khsyuk berborak..

Semasa dok Sifu Eira ni mengajar aku tibe2 ade orang cal die..

Uper nyer orang Prudential Assurance cal die tanya pasal keje la.. Macam2 la.. Aku layan jer dengar die berborak ngan orang tu.. pupangpupang dengar Eira tangah bercakap ngan orang Prudential tu..

Muke tengah layan tengok Sifu Eira tengah rancak berbual..

Sambung pembelajaran sambil muke berkerut-kerut nak memahami Sifu Eira ni explain..

Sambil belajar dalam keadaan stress pun sempat posing2 la tu.. Stress la sangat.. Padahal berborak-borak tak hingat dunia..

Sampai ade waktu tu aku syok2 tengah gelak ngan Eira tibe suara aku ni terkuat.. hahaha (suara kecik) tibe2 HAHAHA (terkeluar suara besar)... Pastu terus aku terdiam..

Kathyjem: Eira suara aku terkuat la plak..
Eira: Ha tu la gelak tak ingat lagi..
Kathyjem: Eeee nasib baik xde orang perasan..

Hissshh buat malu jer anak dara gelak macam tu.. Dah la ade mamat dua orang dok depan kteorng.. Nasib baik die tak dengar sangat.. Malu Nok..!

Muke hepi sebab blog dah siap and cantek.. Ape lagi posing2 la kteorng.. Hehehe benda tu kan wajib..
Thanks tu Sifu Eira coz mencantek kan blog aku and mencurahkan ilmu kepadaku.. Thanks again..

piece: kathyjem

5 comments:

Ceera said...

aku curik gambar kat blog ko ya... terima kasih.. huhu

kathy jem said...

takde hal..

iesha said...

salam perkenalan...eehh..leh la akak ceera ajarkan sy sma sy pn bru jer join lam dunia memblog ni...link2 la sy yer aka kathy

ai said...

Kau plak terjebak! hihihi..

WC 2 the belog world.. :P

eddie dewanaga said...

gua datang dari blog ceera... tumpang lalu ye...
tengok2 gambar. nice job beb!

i folo....!