Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, August 27, 2009

Memanjangkan Bulu Mata

Yeahoo!! dpt mascara br.. Mascara aku dh abis.. Ari tu kan aku ngi midvalley so aku beli la..

Ok tau pakai mascara stage ni.. Die ade bnyk jenis.. Ade Drama Lash, Standing Ovation & Angel Lash..

Aku pakai yg Angel Lash sbb die xwaterproof yg lain smue waterproof xsukeee.. Aku xleh pakai yg waterproof susah nk cuci abis tercabut bulu mata klo nk cucinya.. Ko pakai la makeup remover ker still tercabut gaks.. Sayang tau klo 1 helai bulu mata tercabut.. huhu

Mascara Angel Lash.. Cume rm50 hinggit jer..

Mascara stage ni bagus tau.. Cube uols tngk brush die.. Tersangat best kalo pakai..

Lembut & xsakit.. Lagik satu brush die di buat dr getah senang nk lentokkan die dan memanjangkn bulu mata uols..

sblm mata ku memakai mascara stage..

Proses pemakaian..

See cube korang tngk berbeza kn.. Panjang dan tebal..

Xyah korang susah2 nk pakai bulu mata palsu klo mane yg xde bulu mata.. Pakai mascar stage ni pun dh nmpk mcm pakai bulu mata palsu.. *wing wing***

piece : kathyjem

7 comments:

Ceera said...

wowwwwwwwwwwwwww

nak beli jugak la.. =P

nasazfrog... said...

kathy,, kalau kita pakai mascara ni kan nanti muka nampak lain ek,, lagi cam gempak ahhh... mmg cun ah kalau pakai mascara ni,,, tapi nak hilangkan dia tak cam payah lak kan,,, kathy ada masa come to my blog k..:)

AmyNa said...

huwuiiii...menarikk nihhh.

Mrs Shaka said...

wowww sgt hebat la mascara ni..tink i shud get one later on..

dybaa said...

lawa mate akk...
akk, i link ya url on my FAVOURITE blog..
hehe..

anies said...

suke2 maskara nie ..
katty leh x wat tuto cikit cam mana nak make up mata,

saya suke la awk nye make up mata..pandai awk...

sy link awk...

Y u Z z 9071 said...

cantik....leh jadi duta mascara ni..;)