Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, August 27, 2009

Shopping Dulu

Weeknd ni aku nk ke Miri Sarawak sbb kerja.. So bynk barang yg kena bwk.. Lunch our aku larik jp ngi Midvalley ajak Eira teman kn pg beli barang.. Kebetulan pompuan tu xde wat ape2..

Kathyjem : Eira ko bz tk..
Eira : X.. Np???
Kathyjem : Ko nk ikut aku ngi shopping tk..
Eira : Ape shopping... Nk nk.. Lg pun aku tgh xde watpe ni.. Boring..
Kathyjem : Ok jom..
Eira : Kol brape nk ngi..
Kathyjem : Time lunch aku kuar.. Kol 1..
Eira : Ko blk awal pun ade lunch our gaks ker..
Kathyjem : Well SYABAS la katakan.. hehehe

Kol 1 Eira terpacak kt depan ofis aku.. Ingt nk naik kete aku tp pompuan tu suruh naik kete die..

So aku pun menuju ke Midavalley walaupon bos ade kt ofis.. (dalam hati.. jgn la bos aku cr aku.. klo tk kantoi die tau aku kuar ni.. huhu)

Aku kena pgi ari tu gaks.. Besok dh tk sempat.. Aku tau ngi Miri ni pun last minute..

So beli mane yg penting.. Barang2 yg penting aku kena beli ubat gigi, berus gigi, sabun, kasut.. APE KASUT??

Kasut tu penting gaks sbb dh lama aku nk beli.. Aku beli ni bkn suke2 tau utk keje.. Sbb aku ni photographer ngn designer.. So mmg kena beli.. Kasut lama dh burok..

Memang lama aku nk beli sandal simple.. Alang2 kt Midavalley beli la.. Tu pun pening nk memilih nyer.. Ade design yg aku berkenan saiz lak xde.. Satu midvalley aku carik..

Pening nk pilih kasut mana yg berkenan..

Yg ni ker??

Or kolor merah ni..

Tgh pening ni sempat lagik tu..

Kathyjem : Eira tolong aku ni.. Cepat mane yg ok....
Eira : Tah ikut ko la..
Kathyjem : Ko rase2..
Eira : Ikut keselesaan ko la.. Yg mane ko suke..

Fikir punye fikir akhirnya aku memilih

Keselesaan... Lagi satu banyak kegunaan aku beli kasut ni.. Bley pakai time keje..... jalan2.....

Ako gumbira.. Pegi Miri ni bley pakai kasut br.. Padahal nk ambik gmbr jerr.. hiks!

Balik dalam keadaan hepi sbb ape yg di hajati sudah tercapai.. Barang2 nk ngi Miri pun dh beli..

Eira pun shopping gaks.. Korang nk tau die shopping ape.. TUNGGU!! hehe..

Thanks Eira menemani aku ngi Shopping walaupun sekejap.. Sekejap ape nyer ingt budjet 1 jam last2 2 jam setengah..


Hepi dan hepi..

We ouls tgh uweek! mamat kt sblh tu..

Sblm nk blk kena manje2 ngn Eira dulu..

Thanks again manje sbb teman kn aku pg shopping.. Aku sampai ofis masuk senyap2 jer.. Fuhh!! Nasib baik bos tk carik.. hehe

piece : kathyjem

5 comments:

mrs.miera said...

oooo..
mengular yehhh

nasazfrog... said...

peghh lama seh kita tak gi nose + vincci, kathy kasut tu semua mmg sesuai ngn awak yang so sweet.. :)

kathy jem said...

mrs.miera : hehe.. Skli sekala mengular..
nasazfrog : tu la mmg dh lama tk beli kasut.. tenkiu.. :)

Mimy Hamid said...

sis u keje syabas ke?? alahai sempat ek gi mid valley..i yg keje tm (sebelah je)..terpaksa naik teksi ke..situ jem laaaa

yuzz9071 said...

cantik sekali sandal tu...