Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, May 4, 2011

4 Diva Berkarok

Okey mari beramai-ramai kite menyaksikan rupa dan wajah kami berempat ketika berkaraoke.. Malas nak story.. Korang tengok gambar jer la ek..

Karaoke sambil berposing macam ni la rupernyer... Terginjat ke sana ke situ..

Muke gile2..

Yana menyanyi feeling giler.. Aku ngan Eira mengedik semacam..hohohoho

Semua pose sopan.... No mo gedik2..

dah start dah...... Tak leh kejap jadik sopan..

Terbang sana ke mari..

Pose budget cute namanyer..

Mari kite teropong... woooott woooott..!

Yeaaahaaaa dabeda beduuuuu...

Motif semua nak manjer kat aku..?????

*
*
*
*
*
*
*
*

Ni part paling best dan kelakar.. Masing2 muke jadik besar, badan ketot.. hahahaha

Antara kepala Aku, Yana, Eira, Ila, korang rase kepala siapa paling besar.....???? Kepala aku!!!!!! wakakaka~

Tunjuk kasut semua...! Eh Eira baru aku perasan ko tak pakai kasut.........hahahaha

Tak boley blah weiii muke aku time ni... Cube korang perhatikan apa yang kelakar kat aku..???

Biaser la kalo pakai lense wide angle memang macam gitew upernyer...

Yang penting kami semua enjoy giler gaban...! Pas dah penat melalalala kami ke Roti Boy mau minum hi - tea.. ;)

piece : kathyjem

11 comments:

bonda dadif aka akish said...

cun!

L@dykiki said...

i sukeeeeeeeeeeeeeeeeee sangat !!!

kathy jem said...

bonda dadif : terima kaseh.. ;)

kathy jem said...

Kiki : i pon suke sangaaaaaaaattt.. ;P

Ayuraza said...

hamboiiiii..mana satu mak orang nih..hehehe

posing sakan ek..btw..cungggg...

sha a.s said...

merial u olls~~~

kathy jem said...

Ayuraza : sorang jer mak orang..yg sorang lagik coming soon..haha yg 2 lagi anak dara.. ;)

kathy jem said...

Sha : harus meriah ulossss! ;D

lyana said...

suker giler manjerrr !!! muahhhss

nadia_fendy said...

sumer cun2 blake!! DIVA class gituw..kathy, next time attach la video karok skali..lagi layanzzzz...

kuKu said...

kak,kasut cantek..;) i loikeeee