Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, May 3, 2011

Red Box Sunway Pyramid

Ko sampai jer Red Box terus melalak.. Dah kata gian nak berkaraoke kan..

Aku ngan Yana takdelah terasa gian sangat sebab ari tu dah berkaraoke kat umah Dynas..

Hepi giler weii lama sangat tak jumpe Eira.. Berapa lama ek Eira, aku tak mengedik ngan ko macam ni..hahaha

Yana, Eira, Ila da Aku..

Siap ada tema colour okey.. Merah...!!! Harus merah kata kaler feverat ai kan.. Kenyik mata skit.. ;)

Karaoke sambil berposing.. Harus cam gitew..!

Ko sampai ternaik-naik atas kerusi.. Mengeletik ke hapa ni!!!

Owh makanan dah sampai harus makan.. Perut lapar...

Yana oder nasi goreng.. Abis pulak pompuan ni makan.. Eira makan mee cacing, pon tak abis gak macam aku..

Benci tau Pasta aku tak sedap.. Ila nyer okey jer.. Aku nyer tawar.. Menci tau.. Potong stim betul la makanan ni.. huhuhu

Boley sambil menyanyi sambil memakan.. Nasib Pasta tu tak terkeluar balik.. =P

Ko tengok Si Eira ni punye excited nyanyi sampai tercabut-cabut kepala mikrofon tu.. Eira Eira...hahaha

Lawak Giler.. Pecah perut kiteorang time ni.. Stop kejap sebab masing2 gelak sampai terguling2...

Siap pasang balik kepala mikrofon tu..

Eira : Wei boleh nyanyi laaaa, nasib berbunyi...
Kiteorang : wakakakakaka~~~

Dah melalak sampai tekak kering rehat kejap minum air.. Pastu sambung pulak melalak lak..

::Wajah-Wajah Minah Karaoke::

Yana dari Sg.Buloh

Kathy dari Kayu Ara..

Ila dari Shah Alam..

Peserta terakhir Eira dari Cheras...

Korang rase2 sape yang menang... =P

Ila adalah peminat fanatik Anuar Zain okey.. Punyer la suke sampai macam tu sekali.. Aku rase kalo Anuar Zain tu ada depan mata die mau die cium gak Anuar Zain tu.. huahuahua

Yea yea yea aku yang sangat suke...

Sambungan Episod Ke 2.... (Gambar banyak kot takkan nak sumbat semua, jenuh kang korang nak nengok.. Bukan korang yang jenuh nak tengok, aku yang tak larat nk upload..kahkahkah..)

piece : kathyjem

10 comments:

lyana said...

suker manjerrr !!! heheheh tak sabar nk tunggu gmbr yg lain... video sape upload??? huhuhuh

sha a.s said...

sentap tgk kepala mic tcabott...

kathy jem said...

Manjer..aku rase berbeza gile wajah2 kita masa kerja kat Shahwira.. haha Selekah jer kte time karaoke dulu2 kan.. =P

kathy jem said...

Sha : Eira giler ganas karok smpi tercabut kepala mic tu ..haha

lyana said...

hahahaha masa keje kt shahwira tu zaman jahiliah weii.. masa tu xder duit nk melawa.. skrg msg2 dh berjaya.. berjaya ker??? (kedua tgn di bahu, mata ke atas) :p

kathy jem said...

tu la kalo ko tengok sure ko gelak nyer jauh beza tu..hahaha.. Ok la masing2 skng dh berkerjaya.. Berjaya la tu ada business sendiri.. ;)

lyana said...

hehehhe xpe baru laa ada kemajuan.. klu sama je dr dlu smpi skrg, x de wawasan sgt hidup ko !! hahahah kelass statement mak u alls

kathy jem said...

Kelas ko nyer statment..kan kena la ada kemajuan takkan nak dok kat tuuuu jer....sungguh membuang masa...hehehe

bonda dadif aka akish said...

akakakk..gila ganas si ceera nih...

=)

suwit la korang nih...suke....bff betol!

kathy jem said...

Bonda Dadif : time tu kiteorng dh tergelak smpi guling2 tngk mic yg eira pengang tu tercabut..haha..