Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, May 10, 2011

Kami On The Way Ke Melaka

Kakak aku call tanya..

Zura : Kathy ko nak join kiteorang ngi Melaka tak? Nak bawak Fahmi ngi jejalan..
Aku : Mesti la.. :)

Besok tu terus aku apply half day sebab kiteorang bertolak ari jumaat.. Lepas sembahyang jumaat terus ambik adik aku Fahmi kat asrama and terus gerak ke Melaka... weeehuuuu =D

Kami on the way ke Melaka... Lalalalalalalalala

Tapi boring skit mak tk mo ikut.. Abah lak ada hal kerja. .huhu Kalo dieorang ada lagik syiok maa.. Eh! En.Suami pon takde gak, die pon sama tk mo ikut sebab kerja.. Lagi pon die bagi kebenaran untuk isterinyer membawa anak2 buah die ngi Holiday.. Cayalah Bee.. . ;)

Adik aku ni tak tau yang kiteorang nak bawak die ngi Melaka..Die ingat nak balik umah terus... hahaha Saje nak buat surprise kata die.. Biaserlah orang dok asrama kena la bawak bercuti sekali sekala..

Adik Darwish yang kemain seronok lagi dalam kete.. Posing sakan budak kecik ni..

Abang Pi ni masa kecik kaki bergambar dah besar agak kureng sikit nak berposing.. Tapi kalo mood berposing die datang kemain lagi pose macam model..

Yeah yeah dah sampai Melaka.. Kami stay 1 malam ajer di Hotel Equatorial... Senang dok hotel tengah bandar ni nak kuar jalan2, nak ngi town senang skit...

Sampai hotel seperti biaser mau swimming pool.. Dua2 dah tak sabar nak berenang...

Pok Su pon nak swim sekali ek..

Swimming sekejap jer sebab dah nak maghrib.. Esok sambung swim lagik.. Ape lagik angkut budak dua orang ni menangis tak hingat laaaa... Yerla swimming sekejap jer mesti la nangis tak puas..

Sementara tunggu dieorang swim aku ngan kakak aku posing2 la sambil menikmati keindahan pemandangan Hotel Equatorial ni.. hahaha menikmati la sangatkan... :P

Minah arab mana ni ngan kasut tinggi bagai.. hahahaha

Tengok dieorang swimming rase nak terjun jer kolam tu sebab badan berlengas tak hingat, rase nak mandi jer.. Takper2 besok ada masa lagik leh berenang2 ngan anak buah ku.. :D

piece : kathyjem

4 comments:

sha a.s said...

my 1st anniversary, rs nk clbr8 kt malacca..... :)

kathy jem said...

best manjer..ngi la celebrate kat melaka..nnti i letak picture yg menarik kat melaka ek..tungguuu..hehehe

sha a.s said...

ok..i tggu :)

Wawa_Nadwa said...

gambo 1st tu. senyuman sama je. hehee! dua2 suweett.. :)