Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, May 25, 2011

Album Kawen Udah Berada Di Tangan Ku

Yaaa ampun....! Album kawen ku baru sampai... Kawen bulan Januari, bulan Mei baru dapat.. Huh! Rashidee Azman nasib ko buat cantek kalo tak naye jer kena ngan aku... Yerlaa kalo nak ikutkan, lepas 3 bulan kawen dah boley dapat dah tapi ada pekara2 yang tak dapat di elekkan.. Ewah! konon tak dapat di elakkan padahal aku ni ha yang cerewet.. ekekeke

Kalo nak ikutkan Rashidee tu dah siapkan album kawen aku tapi die buat balik sebab die tau test aku macam maner tak mo crowded ngan ada kerawang2.. Jadinyer proses tu mengambil masa laaa, nak kena buat balik... Tu yang jadik lambat tu.. Ramai dah dok tanya **Kathy bile album kawen ko nak siap.... hehehehe Sengeh jer yang mampo aku bagitau kat dieorang.. ;D



















Beg die yang tak tahan tu, dah macam beg ada bom nak pegi meletupkan bagunan shopping kompleks..ekekeke.. Tapi beg tu berat nak mampos okey..! Buleh letak 2 album dalam beg tu.. So total ada 3 album.. 1 album nikah, 2 lagik album sanding... I likeeee Rashidee.....
















Album Nikah yang ku suke jugak.. Simple dan kemas.. ;)
































Album sanding pon aku suke gak... Rashidee nasib ko buat apa yang aku mahu... Biar lambat asal puas ati.. Ni kalo cepat2 siap pon kalo edit tah apa2 tak best gak kan..











Desing untuk album kawen dari Kaki Photo ni dipilih atas apa yang korang mahu...






Kalo korang nak design yang heavy, heavy la si Rashidee tu buat.. Kalo korang nak design yang ada kerawang2, kerawang2 la die buat... Kalo nak awan tu berkepul-kepul kaler biru, kaler biru la die buat.. Senang cakap ko kasi tau jer apa yang korang mau mesti die akan buatkan..

















Sonang cakap die akan buat mengikut 100% apa yang ko mahu.. Kalo korang jenis yang tak cerewet dan tak kisah die akan buat terus mengikut keadaan gambar yang diambik...
















Harga yang sangat berpatutan dan tak mahal macam setengah Pakej Photography Perkahwinann.. Kalo korang berminat call jer Rashidee tu pasti akan di layan dengan baiknya..hehehe

Nanti aku masukkan gambar2 yang menarik sepanjang tempoh perkahwinan ku berlangsung tu ek..

piece : kathyjem

6 comments:

misscrab said...

cantikkkk

L@dykiki said...

cantek woooooooooo ;)

wanda arry said...

nice la...cantek sngat kak Kathy time ni

si tuan putri kiUt said...

hai...kathy...
cantik sgt2 gambar2 tu...

eesyaheera said...

cantik pakai baju merah dengan pelamin putih. berapa range harga awak ambik ni?

riena said...

sis masa kawin xde buat malam berinai atau tukar2 baju ker? hehhehe...