Klik Yer!! Mekasih...

Monday, May 9, 2011

Celebrate Hepi Mother Day Bersama Keluarga Tercinta

Selamat Hari Ibu kan harus la celebarate bersama Ibu tercinta.. Walaupon simple celebrate nyer kami tatap sayang kat Mak..

Mak terima kaseh atas semua yang mak berikan kepada kami.. Mak adalah Mak yang terbaik dalam dunia.. Walaupon apa yang terjadi kat kami Mak tetap berada bersama kami selama kami berada dalam keadaan senang mahu pon susah...

Mak adik dah kawen dah tak leh jumpe mak selalu... Uuuwaaa teringat pulak zaman aku bujang dulu2.. Kalo balik kerja jer ada jer benda nak gosip2 ngan maka aku.. Misss that moment.. ** Sob sob sob..~~

Apa lagik mak potong kek la..

Ramai yang tegur badan Affan sudah naik.. hahah Bee sudah gemuk.. ;P

Nak jugak buat aksi sebelum kek di belah..

Adik ku yang bongsu sekali.. Dah besor ko ek Fahmi.. Dah jarang jumpe die sebab die dah masuk asrama skang ni.. Sebulan 1 jer dapat jumpe die.. huhuhu Alang2 celebrate besday die.. Tapi besday die next week, kiteorang awalkan seminggu.. Coz next wee tak leh jumpe die..

Kakak Ku bersama husband dan anak-anak nyer.. Ari ni kakak aku bertolak ke Sarawak.. Bye2 Abng Pi & Adik Darwish.. huhuhu Mummy mish mish u.. :(

piece : kathyjem

6 comments:

sha a.s said...

meriah u olls!

eLLy said...

Alooo lalaing im back!!!

Hapy mothers day to us ;p

kathy jem said...

Sha : meriah ker uolss...simple jer uolsss..hehe ;)

kathy jem said...

Elly : hai kak elly hepi mother day to uuuuuuu...mmuah mmuah mmuah :*

fyna said...

ala..i xceleb pon..keje =.='

kathy jem said...

yekerr..alaaa ciannyer die kena keje.. huhuhu