Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, May 18, 2011

Cerita Di Melaka Sudah Tammat

Yeeah entry aku di Melaka sudah berakhir, yang ini terakhir tau.. Jenuh korang nak baca kan..

Muka excited terlebih nak ronda2 di Melaka bersama anak2 buah ku yang kiut dan lasak..

Panas tak hingat..
Adik Darwish pon teruja tengok keindahan Melaka.. hahah

Kakak Ku Zura dan Abang Ipar ku Haris...

Tengah tawar menawar harga beca.. Bukan nak beli beca, nak naik beca.. ;)

Beca yang pelbagai bentuk hiasan dan rupawan.. Lawa2 tau beca pak cik2 Melaka ni.. Kreatif dan inovatif betullah Pak Cik2 Melaka ni.. Cayalah orang Melaka... ekekeke
Best walaupon cuaca agak panas..
Budak kecik ni lagi selamba boley pulak die lari naik atas benda alah tu nak suruh kiteorang ambik gambar die.. haih Darwish Darwsih..!

Kena tarik menari tarian joget ngan dieorang.. Malu tau.. hehehe Teringat la pulak zaman muda2 dulu menari tarian tradisional depan orang ramai..
Fahmi dan adik darwish..
Korang tengok apa aksi aku buat mesti si budak kecik ni akan tiru.. Well nak buat macam mane mak sedara ni kaki bergambar anak buah pon ikut sama ler..
Tengok Pok Su die pose, die pon nak jugak.. Alahai adik darwish..
Minah arab bersama pokoknyer..

Muke merajuk tak dapat cokelat.. hahaha
Rase nak lari depan beca tu jer.. hahaha Mau kena hambat ngan Pak Cik Beca tu nanti..
Yoo peaca..!
Time to makan dan pulang ke Kuala Lumpur... ;D
piece : kathyjem

3 comments:

sha a.s said...

bye bye malacca....tggu i g sana pulakk...ehehe

kathy jem said...

okey jgn lupe entry dlm blog..hehehe :D

bonda dadif aka akish said...

suke dgn dressing kathy!!!

adore u babe...=)