Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, May 17, 2011

Mari kite berswimming-swimming...

Lihatlah suasana di pagi ari...lalalalala.. sambil tersenyum berlalala.. **sedap tak lagu aku tu.. hahaha Gilo!

Manyak best manyak syiok dapat berenang2 bersama anak2 buah ku.. Dah lama tak swim ngan dieorang ni.. Ada peluang takkan ku lepaskan lah...

Tu die mood model die dah mai.. Abis semua aksi spiderman die buat..

Adik pon nak jugak.. Muke kiut katanyer..

View yang sangat cantek..

Muke sejuk la ni..

Seronok sakan depa dua owang ni..

Kakak aku nak jugak posing gedik yang tah apa2 tah... ;D

Renang kejap udeh ler.. Kang badan hitam dah tak cun..hahahahaha

Fuuh..! Layan giler..

Pas berenang2 kami berjalan-jalan pulak..weeeeee~~ Ni namanyer entry nak copat abis.. Kalo tak next week lepas udah selesai tapi kan ada problem blog ni, jadik nyer sikit jer la yer jalan citenye yerr..!

piece : kathyjem

6 comments:

wanda arry said...

best..cantek view semua

sha a.s said...

bestnye! bdn itam x? ahahaha...xkn la kan, u kan cun....putih melepakk :)

kathy jem said...

Wanda : best sngt2 dpt berswimming ngn ank2 buah.. ;)

kathy jem said...

Sha : hitam skit jer..tk swim lama pon sekejap jer, takut badan hitam..ekeke

eLLy said...

coti coti Msia .. i likeee

kathy jem said...

Elly : coti2 yg sngt best walaupun hanya satu mlm ajer.. ;)