Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, May 5, 2011

Roti Boy Sunway Pyramid

Lepas karok kami ke Roti Boy.. Perkena Hi - Tea la pulak, minum petang la katakan.. Harus la yang light2 ajer.. Eira yang bawak kat situ sebab die pernah makan ngan ciput kat Roti Boy tu.. So kami berempat pon menuju la ke situ sambil berpengang tangan sambil berlalalala...

Kami yang kepenatan setelah 3 jam terkinja-kinja dalam bilik karok.. Sangat best dapat minum chocolate blended..

Haik malu ker manjer..

Mari kite minum semua..

Eira oder Roti bersama kari ayam.. Kari ayam die sangat sedap... Tapi makan sikit ajer seronok berbualkan makan pon ala2 jer.. ;)

Si Ila Putih..

Eira tak lepak lama pon pas lepak kat Roti Boy die terus gerak balik.. Keisha dan Ciput menunggunyer die rumah..

Aku Yana ngan Ila gak tak balik2 lagi.. Boley shopping lagik tu... Haihhhhh...**Tepuk Dahi~~~

Yana konon tak nak shopping hangkat gak satu beg.. hahaha

Muke cacat dari Yana dan Ila Putih.. muahahahaha

Aku rase aku ngan Eira lagik teruk kot.. Cacat sungguh muka ni..! hahaha tak boley blah betul...
Siap aku ajar lagik dieorang ni macam maner nak buat muka huduh.. Aku kalo bab2 muke huduh ni bagi jer kat aku tau la aku nak buat macam maner...

Black & White..

Masa ni ada mamat sebelah weolss ni, siap offer nak ambikkan gambar comel weolssss...

Mamat tu : Nak kiteorang ambikkan gambar ker...

Weolsss : Owhhh boley ajer...

Abis dah tergedik-gedik ambik gambar sendiri guna kemera gedebak harus pengang pon tak stabil.. Nasib mamat tu prihatin kat kami berempat.. Thanks dik.. Nasib ko budak lagik kalo tak dah lama kiteorang ngorat.. ngahngahngahngah ;D~~~~~

piece : kathyjem

8 comments:

Ayu Firzara said...

Dear...jom join giveaway kat my butik...Firzara Collection

http://firzaracollection.blogspot.com/

L@dykiki said...

heheh muka cacat tu tak leh blah.. hihi tapi beshkan dapat member sporting gilo nihh.. ;) turut happy tgok korang happy manjerrrr

kathy jem said...

Ayu : okey ayu..nnti sy join..hehehe tq invite sy.. ;)

kathy jem said...

Kiki : tq kiki..nnti turun kl bg tau la leh kte karok sama2..;)

wanda arry said...

wah bestnya lepak ngn kawan2..rindu2

kathy jem said...

Wanda : best sngt2..mesti wanda rindu ngan member2 kan.. ;)

Gadis Kurma said...

hehhehehee.
kelakarlah muka 'cacat' buatan tuh. drp mood tgh down teus tergelak tgk gambar tuh..
tp siyes masih nampak comei. lalallalallaa

kathy jem said...

Gadis Kurma : kelakar kan..tu nasib letak gmbr sekeping 2,hahaha kalo letak semau mau gelak sakan.. ;P