Klik Yer!! Mekasih...

Saturday, September 15, 2012

Hari Ini adalah Hari Ulang Tahun Ku yang ke 28..

Salam semua.. Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah s.w.t sebab di beri peluang diri ini untuk bernafas dan melihat dunia selama 28 tahun..

Pagi2 bangun dah dok sibuk depan pc balas smue ucapan besday kat fb.. Terima kaseh atas ucapan korang semua tu.. Terharu sangat... =D Ucapan korang adalah surprise/hadiah/celebrate yang terindah dalam hidup aku.. ewah!!

Tahun ni takde celebrate bagai sebab keadaan tidak mengizinkan.. Yerla tunggu masa nak beranak jer ni takde pikir nak celebrated2.. Yang pikir skang ni persiapan diri sendiri untuk menempuh alam ke ibuan dan persiapan baby yang bakal di lahirkan ni nanti..

Apa2 pon aku hepi sangat sangat, mesti la hepi dah kata ari ni besday sendiri kan walaupon takde celebrate, takde hadiah aku still hepi di sebabkan orang sekeliling ku yang memberi ucapan terutama hubby ku Affan.. TQ bee walaupon bee hanya bagi wish jer pagi ni huny terharu.. Takper pasal kek hadiah tu takde ari ni besok2 pon ok ajer.. hahaha Tapi kena ada jugak kalo tak huny tuntut smpi ke lubang cacaing.. muahaha

Insyallah huny akan menjadi seorang isteri yang lebih baik dan bertambah baik lagi.. Eceh macam la aku jahat selama ni ken.. Eh huny tak jahatkan bee huny nakal jer kan..haha ;P

Menjadi isteri yang lebih matang, takmo marah2 kat bee lagi walaupon huny ni garang macam singa jantan kelaparan.. Kadang2 tu bee pekakkan telinga kalo huny membebel kat bee.. Ok bab membebel tu huny kurang kan bercakap ye.. Tapi bee jangan bagi huny hot, kalo huny hot mula la mulut ni nak membebel jer.. hahaha

Semoga huny menjadi ibu yang baik untuk anak kite yang bakal di lahirkan ke dunia ni nanti.. ^_^

Insyallah ada rezeki kite celebrated tahun depan dengan baby sekali yer bee..

Gambar di atas adalah pencetus semangat ku untuk kembali ke bentuk asal...hakhakhak Tibe2 kan.. ;P

piece : kathyjem

12 comments:

Mrs Linda said...

Suak tgk muka sis.
Cantikkkkkkk !

Chekgu Azrine said...

happy birthday sis..muda lg ek..

Mally said...

Happy bufaday kak kathy....
May god bless u always....

Zanira Noh said...

Yakin boleh!

Zanira Noh said...

Yakin boleh!

Mya said...

happy birthday kathy :)

Nur Abu Bakar said...

Sumpah canteq!

wong meimot said...

Happy birthday dear- walau ms bjng dah kwen n skalipun tgh sarat skg u ttap da vass vouge n maintain alegan...
Semoga segala yang u impinkan akan ditunaikan olehNya.. N slmt menimang cahaya mata yg comel

Rina Ellisa said...

happy birthday kak :D

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

happy besday kathy! Ni foto bila? Before preggy ke? Slim sgt n cantik!:-)

kathy jem said...

A'ah ni gmbr raya tahun lepas..slim melim masa ni..hehehe harap2 dpt kembali bentuk asal.. ;p

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

selamat ulangtahun kak, slim nya dia !