Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, September 26, 2012

Today PotLuck Corporate Com (CCPA) SYABAS

Ari ni kat ofis ada buat potluck.. Huh lama sungguh ofis takde buat makan2 macam ni.. Sebenarnye CCPA nak buat Open House Raya tapi di sebabkan ada hal yang tak dapat nak di elakkan terus ganti ke Hari Raya Qurban.. Sedih tahun ni CCPA takde buat open house jadiknye kami ganti buat potluck..

Semua department tanya CCPA takde buat open house.. Well department famous haruslakan smue orang tanye kennn.. hakhakhak.. Korang...... CCPA tak buat Open House tahun ni, kiteorang ganti ke Raya Qurban.. Nanti jemput nanti yer.. ecece macam la dieorang baca blog ko ni kathy jem oii.. ;P

Masa ni tengah nak hidang.. Semua kena bawak makan sendiri... Bayangkan staff ada 40 lebih.. 40 lebih jenis makanan ada atas meja.. Muntah tengok tu belum makan lagi...

Mak aiii perut tak leh nak cover! hahaha Mak buyung tak sabar nak makan tuuu..

Okey2 sebelum makan apa kite buat...

Aku bawak Sagu Gula Melak jer ouls.. Senang dan ringkas.. Gigih malam semalam masak tau.. Sedap ker idak tu belakang cite yang penting aku masak.. hahaha

Kelas ada cendol, Red Velvet, Eskrem potong.. Ofis ko hado potluck air cendol.. hahahaha


Makan sampai tak larat.. Rase2 tak leh nak sumbat ngi toilet keluar kan balik makan tu then ngi makan makanan lain pulak.. hahahah Keji..

Kak Hanim kelas bawak Ais Krim Baskin Robbins.. Putu Mayam pon ado sekali...

Bersama Kakak ku Yana.. Adik dan Kakak.. kakakaka Kakak la sangat... ;P

CCPA korang kena abiskan makanan ni smua.. Kalo tak abis tapau bawak balik.. Takperlah kan at least aku dapat merasa makan ni semua sebelum beranak.. Nanti Open House Raya Qurban confirm2 la aku cuti pantang masa tu.. huhuhu Ni nak makan sepuas-puas nyeeeee!! =D

piece : kathyjem

9 comments:

Chekgu Azrine said...

klu bab2 mkn ni akk pun suka!!dap..dap..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

wahh..dah besar lah perutt uuu!!! hehe..good luck!

AlyzaFisol said...

giler bnyk mkanan...sedap2 plak tu... :)

Fara Dilot said...

raye aji pon ade openhouse?? kerlas sgt tuh

(-.-) said...

comelnye pic no 2 tu. perot atas meja. hihi

♥fie yasmin♥ said...

kak..kem salam kat encik amirul muin tuh..

lovely said...

bestnya..
siap ada Ais krim BR lg tu.

Filla ~ Kasihs said...

kathy....... wow perot ngancam.. hahaha

♥ MRS NON ♥ said...

makan freee!! i pun suka kak!~ wah....terliurrnyaa tgkk!! banyaknya makanan!!