Klik Yer!! Mekasih...

Friday, September 14, 2012

Wardrobe Baby Blue & Pink Sudah Siap Di Pasang..

Akhinye dapat jugak beli wardrobe baby ni..

Susah nak cari yang berkenan di hati.. Kalo ada pon yang besar untuk budak 5 tahun ke atas pastu ada corak2.. I olss nak simple jer untuk simpan baju newborn.. Besok dah besar skit kite beli yang besar pulak.. hahahaha.. Bukan apa nanti senang nak letak baju2 die dalam ni.. Tersusun skit baju2 die..

Semangat Affan memasang.. Beli dah seminggu weekend ari tu baru hegeh nak pasang.. Balik kerja tu tengok Affan tengah gigih memasang kebetulan die tak kerja ari tu.. Jenuh jugak Affan nak pasang wardrobe ni nampak macam senang..

Tadaaa sudah siap di masukkan dalam almari.. Comel tak comel tak... Auuuww geram jer tengok... Ni yang buat semangat nak bersalin ni.. hehehe ;P

Nampak macam banyakkan tapi sebenarnye sikit jer.. Tak semua beli yang newborn yer, ada jugak beli untuk 6 bulan ke atas.. Baju rompers tu tak beli banyak ada jugak orang kasi.. Mekasih pada yang memberi.. Nanti pas aku beranak jangan lupa bawak hadiah yer.. hahaha Paksa ni.. :P

Ececece beria2 dok tersusun rapi gantung ni.. Nanti dalam pantang dok simpan jugak baju2 ni semua dalam box.. hahaha Yee uolss nanti iolss akan berpantang di rumah mak kat Sg. Buloh.. Bukan di rumah ku.. Senang berpatang rumah mak nanti aku bersalin kat Sg. Buloh jugak..

piece : kathyjem

14 comments:

Deqna said...

wah banyaknya baju2 baby....

kita satu apa pun tak shopping pun tu baby...

sgt lawa combination kaler pink dan blue itu...

KiKiHanakO said...

hehhe comel sangat ni. hehhe

Siti Shuhadah said...

comel giler tgk baju2 baby yg colourfull tu...hehe..

Alicia said...

cantekkk sgt! mcm nak beranak lagik lak..hikksss :P

Puteri Satu said...

cantikla kathy.. boleh akak tahu beli kat mana..harga baper..??? senang kan... boy leh guna girl pun leh guna...

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

comelnya cabinet wardrobe utk baby ni...
lepas ni makin kerap la shopping baju baby kan kathy?
terapi minda betul bila bukak almari baby kan...
sbb cute je... :D

kathy jem said...

Puteri Satu : owh yg tu sy beli kat Giant Kelana Jaya..harga rm199 ajer.. ;)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

cantiknya ! dah banyak baju baby ye..

lovely said...

oohh..
Giant kelana jaya yer..
nak tengok gak lah.. hihi..

eLLy said...

Simple but nice! pandai pilih warna selamat :)

Mimy Hamid said...

Oh baru nk tanya dh berjawab ok nk cari kat giant

Mimy Hamid said...

Oh baru nk tanya dh berjawab ok nk cari kat giant

Shinnaz Ahmad Rasid said...

girlish sangat! hehe. niceee!

IxoR@ said...

Comel... Nk cari jugak la kt giant....

:)