Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, September 4, 2012

Wajah Baby Ketika Scan 4D..

Yeeaa akhirnye berjaya memujuk Affan untuk kasi publish gambar baby dalam blog.. Ramai yang dok tanya bile nak publish gambar baby dalam peyut..

Ingat senang nak pujuk Affan bagi lampu hijau letak gambar baby scan 4D ni.. Huh macam2 ayat keluar tau.. hahaha Last2 termakan jugak pujukan rayuan isteri mu ini... Mmmuah mmuah mmuah tenkiu bee... =D

Ade video tapi video tu memang die tak bagi la kan.. Nak publish gambar pon punye payah die nak bagi ni kan pulak video.. Memang tak la kan.. hahaha Ok la kan.. Kira bersyukur la die nak bagi sekeping 2 letak dalam blog ni..

Masa ni baby tengah senyum.. Alolololo pandai anak mummy ni sengeh yer.. Dapat pulak snap gambar die tengah senyum.. Masa scan ni die nak masuk 6 bulan lebih.. Orang kata elok scan 4D masa kandungan 6 bulan..

Rase2 muke sapa.. ngeh ngeh ngeh.. Tak kisah la anak mummy ni ikut muke daddy ker mummy ker yang penting baby sihat, fizikal sempurna.. Tu jer yang mummy harapkan dan sentiasa berdoa.. Insyallah..

Dup dap dup dap.. Tinggal brape minggu jer lagi aku akan bersalin.. Tibe2 jadi badan serum sejuk pulak.. hihi

piece : kathyjem

12 comments:

Mooniqueen said...

Tak sempat nak scan 4D dulu.... Baby keluar awal sangat.... 33wks dah deliver...

illa said...

huhu seram jugak pikir dh dekat due ni...

Siti Shuhadah said...

alolo..comel..

Chekgu Azrine said...

tak sempat nak buat 4D..huhu..sebab dah 8bulan lbh..DR cakap elok 6 bulankan..

cha said...

haha pandainya siap senyum tau ikut mummy la tu suka pose hehe

Pelangi Senja said...

wah besnyer nak tambah orang baru dalam kluarga..:)
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

wong meimot said...

bestnya kathy syiok btol

Rina Ellisa said...

alolololo.. comill nye :P

Amie said...

Canggihnya... follower 649

~PILOT LOVER~ said...

semoga sis and baby selamat naz doakan... saat2 akhir byk2 doa ye sis :) tak sbr nk tgk baby sis ni conferm comel mcm mummy dia kan..heheh

FaRah Baharom said...

Riangnye bb u dalam perut..siap senyum lagi. :) jeles. sbb i tkleh nk capture full gmbar bb time buat 4D.

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

clear la 4D scan ni...
nampak sgt baby tgh senyum, dia pejam mata...
bestnyaaaaaaa...

Selamat bersalin Kathy..
Ceera dah legaa dah ek...
Take care!