Klik Yer!! Mekasih...

Friday, August 31, 2012

Selamat Hari Merdeka Semua!!!

Smue sudah tertipu dengar gambar2 ni smue.. hahaha

Konon2 malam semalam update kat twitter fb bagitau berada kat KLCC la kononnye tengah celebrate malam merdeka.. Siap orang komen ni (Eh kathy sanggup ngi KLCC dalam keadaan sarat tak takut ker terberanak kat sana nanti).. haha

Ishhh idok la teman ngan orang ramai macam semut tu nak ke sana.. Mau aku sesak nafas kat KLCC tu nanti.. Kalo tak mengandung takper gigih lagi nak berdiri lama nak berhimpit2 kat sana..Ni berdiri tak sampai 10 minit pon dah sakit2 pinggang.. Baik aku lepak kat rumah lagi best..

Ni gambar kiteorang last week ngi KLCC sajer round2 KL mengimbau kembali kenangan masa mula2 bercinta.. =D

Kat sini la cinta kami berputik dan kat KLCC ni jugak la cinta padang pertama kami.. wow weee hahaha..

Banyak kenangan masa mula bercinta.. Tahun 2002 adalah detik2 pertemuan kami di sini.. Now sudah masuk 12 tahun hubungan kami.. Lama tu dari zaman berhingus dah dok bercinta.. haha..

Insyallah dan sentiasa berdoa cinta kami ni berkekalan hingga akhir hayat.. Amin..

Masa ni tengah dok lepak sambil tu borak2 ngan Affan teringat zaman bercinta dan perasan bakal menjadi ibu ayah..

Aku : Bee..Tinggal sebulan jer lagi kite nak jadi mak ayah..
Affan : Tu la huny dah sedia ker..
Aku : Eh tanya huny pulak.. Bee tu la dah sedia ker nak jadik bapak.. Sebulan jer lagi bee dapat tengok huny membuyut macam ni.. Pastu dah takde bee tengok huny jalan tergedek2 macam ni..
Affan : weeeee!!!
Aku : Asal suke pulak..
Affan : Suke la nanti huny kembali slim..
Aku : Looo! Tu pon kalo huny slim..hahaha

Itula perbualan kami masa tengah lepak2 kat KLCC malam tu tapi tak lepak lama pon.. Pastu gerak cari port makan terus chow balik.. Ibu mengandung mane leh lepak lama2..

Salam Kemerdekaan Yang Ke 55 Kepada Rakyat Malaysia! Semoga Allah swt sentiasa melindungi Malaysia dari bencana.. Insyallah Amin.. 

piece : kathyjem

3 comments:

Mya said...

kathy, cerita la macam mana awk blh kenal dengan affan.
buat mcm viruspadu tu, cerita part by part.
cewah suka2 je paksa orang kan.. hehe..

anyway selamat hari kemerdekaan to u too :)

~PILOT LOVER~ said...

sis cerita lah sikit pasal perkenalan sis and affan...hheheh ^_^

Shinnaz Ahmad Rasid said...

wowww..mcm best je jumpa kat KLCC..story lah sikit...;)