Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, August 1, 2012

Program Bubur Lambuk Amal Media..

Semalam SYABAS ada buat program Bubur Lambuk Amal Media.. Kami corporate com wajib terlibat program ni..

Kol 7.30 dah siap memasak.. Bahan dah di sediakan oley sponsor2 so campak jer dalam periuk..


Seawal pagi..

Ada 11 periuk bubur lambuk yang akan di masak oleh staff SYABAS..

Bersama Kak Liza..

Kacau sampai nasi menjadi bubur.. hahaha

 Tak abis2 bergaya dengan senduk tu.. Kacaunye idak jugak.. ;P

Bersama orang kuat PEKA..

Eh artis pon ada jugak tau tapi maleh nak ambik gambar dieorang tak kose.. Artis yang join bubur lambuk SYABAS ialah Ayu OIAM, Farah Wahida dan Dior (tak kenal artis ni, tak tau penyanyi ker pelakon)..

Terima kaseh pada yang sponsor.. Tahun depan jangan lupe sponser lagi yer.. =)

Dayah, Kak Yana dan Si Bulat..

Bubur Lambuk sudah siap di masak dan nak diagihkan pada orang Surau, Anak Yatim, Media, Bomba, TNB dan Staff..

Ada Bubur Lambuk Daging dan Ayam.. Aku ambik daging... Ayam tak brape suke sangat..

Bawak balik 4 tupperware... hehehe Sedap bubur lambuk ni, makan 1 tupperware tak puas.. Balik ni nak makan lagik... hewhewhew

piece : kathyjem

7 comments:

Chekgu Azrine said...

tgok pun terliur sudah!!

SURIA AMANDA said...

rasa apa erk? akak x pernah rasa lagi la bubur lambuk..

kathy jem said...

Suria Amanda : kat pasar ramadhan ada jual bubur lambuk ni..akak kena cube..rase die macam bubur yg di letak rempah..sedap!

fiszah_pjo said...

wah..bestnye..so far lom dapat lg bubur lambuk free thun ni..kena beli kt bazar la sebab tak reti masak bubur lambuk.kiki..cantik dan berseri mak buyung :)

Siti (Butik Fatma) said...

WAHHH...nampak pun dah terliur da tau^_^

Mooniqueen said...

Company MQ pun sponsor jugak...

wong meimot said...

babe- cantiknya u..walaupun u pregnant tapi mmg xnmpak lansung cm u pregnant ok..maintain lawa..