Klik Yer!! Mekasih...

Monday, August 20, 2012

Happy Raya Aidilfitri..Maaf Zahir & Batin..

Salam semua.. Hari ni ari raya kan.. So aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri.. This year second time aku beraya sebagai isteri dan beraya as a mommy to be..weeee..  ^__^

Bersyukur di atas kurniaan tuhan dengan rezeki yang di berikan..

Tahun ni beraya di rumah family ku pulak di Sg. Buloh..

Kesempatan ni aku nak mintak maaf kepada siapa yang baca blog ni.. Kot2 selama ni ada penulisan aku terguris hati korang aku mintak maaf la yer.. Kadang2 terlepas pandang benda2 ni smue.. Ampun kan saya yer saya hanya manusia lemah.. ewah! Nanti aku bagi duit raya.. eh! hahaha =P

Gambar di atas tahun lepasnye raya.. Tahun ni bergambar dengan anak dalam perut.. Mane yang beraya di kampung tu balik KL nanti drive elok2.. Berhati2 di jalan raya.. Semoga korang selamat sampai ke destinasi yang di tuju..

piece : kathyjem

3 comments:

noradila-asikin subki said...

comeLnye akak nie...mesti dapat baby yg kiut miut nanti...like bLog akak...follow me back ye kak... =)

awek retro said...

selamat hari raya sis...

Winceswatie said...

so cute both of you..selamat hari raya..