Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, August 29, 2012

Gambar Raya Lagi..Udah2 La Tu..

Sajer nak mengediz letak gambar raya lagi dan lagi.. Raya kan sebulan.. Ari tu entry raya ramai cakap gambar mak buyung tak banyak.. Ni aku letak gambar raya yang begitew ceria sekali untuk tatapan semua.. Gitew tatapan katanye! Hover ko ingat ko fofuler... muahahahaha

Cerialah sangat kan...hakhakhak Jangan ada menyampah sudah tengok gambar ni.. ;P

piece : kathyjem

8 comments:

~PILOT LOVER~ said...

cantik baju raya sis... ceria je tengok sis ni... love it ^_^

kathy jem said...

hidup kena ceria selalu..peace ;D

nadia_fendy said...

cumelnye!!!!!!!!!!! yellow2 gitu..

liza♥aufa said...

terbaik.

Siti Shuhadah said...

cantik sgt !!!

safiyyah osman said...

Salam akak.cantik la baju...selamat hari raya sis.


Sis,saya ada jual barang baby dgn harga borong.pakaian dan barang baby macam rocker FP,carrier mothercare...if sis berminat boleh singgah blog saya.

Http://sweetlikekisses.blogspot.com

Shinnaz Ahmad Rasid said...

selamat hari raya Kathy!

wanda arry said...

akak bju ni beli mna??cntik