Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, October 13, 2013

Anak Beranak Breakfast di Kedai Mamak..

Selamat pagi..Eh selamat tengahari..muahahahaha.. Ni baru nak update si mek echa ni dah bangun pulak.. Baru nak update kat laptop skali dah bangun kacau mummy terus beralih ke PC daddy.. Senang sikit nak menaip Raiisah tak boley capai..hehehe

Hari ni mood nak update di hari weekend telah menjelma.. Wah wah menjelma ni.. Aku rase dah lama kot aku tak update hari weekend...

Di sebabkan dah terbangun awal terus ajak Affan breakfast di luar lagi pon dah lama kami anak beranak tak breakfast di luar..

Dengar Affan kata ok jom breakfast laju jer bersiap.. Al maklum la dah pakai tudung ni kan ambik makan masa jugak la nak pakai tudung apa yang mane yang ok..hahahaha Padahal nak makan mamak jer pon..hahaha Yang penting lilit-lilit pin dah siap.. Muke basuh ngan berus gigi jer yang lain tak sempat..hahaha

Raiisah pon sama elok mummy die bangun die bangun pon sekali.. Raiisah pon sama tak  mandi.. Lagi pon awal sangat kol 8 pagi takkan nak mandi kang selsema pulak.. Takper Raiisah tak mandi pon still homei2 lagi...kekeke

Muke bercahaya gitew! Padahal wooii asal bau masham ni..muahahaha..

Teh tarik wajib minum kalo makan di kedai mamak..

Raiisah ku oderkan die Roti Telur sebab die macam daddy die suke roti telur mamak..

Aku ngan Affan oder Roti Rawa..

Diam dapat makan Roti Telur mamak..hahaha

Daddy pon sama tak mandi gak.. Tu misai pon tak sempat cukur..hahaha

Banyak jugak die makan.. Tapi tak abisla kan giler die makan.. Kalo abis makan ada saka Raiisah ni..hahaha

Budak Pencinta Roti Telur Mamak..

Lega dapat makan Roti Rawa dah lama kot tak makan Roti Rawa ni.. Ni pon sebab tengok si Ayu update dalam IG die makan Roti Rawa tu yang dok teringin sangat tu..

Ok jom balik mandi..hahaha

piece : kathyjem

15 comments:

Rosmiza Ali said...

Raiisah buat duckface ke tu? Alololo, tomei ngat.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Chekgu Azrine said...

sis..neutral beauty gitu..

Ayu Denira said...

Hahahahah dah agak dah baru nak ckp! :P

princesscindyrina.blogspot.com said...

Hi Gorgeous!!! really you buat I miss the roti canai!

kathy jem said...

Hahaha tula sempat pulak die buat mulut mcm tu..

kathy jem said...

Gitew..hahaha

kathy jem said...

Bahaya tngk u post gmbr mkn ni i dh la tgh diet ni..haha

kathy jem said...

Kena mkn tu..hihi

[z@ck] said...

salam akak,
just get to know that u have been featured in nuffnang oct 2013. congratulations akak! =)

fakrul iqbal said...

salam..just nak sharing satu lagi good online business..prnah dengar Smart Media Technologies?Ad satu apps YOBSN nma dia..mmg bgos..make online more interesting..for information sy da jadi paid member..nak tau lebih boleh search google pasal YOBSN ni..or register free mmber dulu and add sy..ni link dia http://smartempire.hppvip.com Try dlu bru tau..sama2 support online business ok..sori kalau menyemak..just nak share bnda baik..:)

fakrul iqbal said...

salam..just nak sharing satu lagi good online business..prnah dengar Smart Media Technologies?Ad satu apps YOBSN nma dia..mmg bgos..make online more interesting..for information sy da jadi paid member..nak tau lebih boleh search google pasal YOBSN ni..or register free mmber dulu and add sy..ni link dia http://smartempire.hppvip.com Try dlu bru tau..sama2 support online business ok..sori kalau menyemak..just nak share bnda baik..:)

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

salam kenal kathy jem..suka baca tentang ur daughter..coz anak kita sebaya..hopefully blh share info..:)jemput ke blog..

Ishak Ismail said...

cam busuk jer baca entri ni.. apesal ek? oh ya penulisnya dan seluruh keluarga blom mandi... errrmmmm

alex johnson said...

best nyer kalau makan kat kedai mamak

akuanakpahang said...

Salam drp kami, zairah blog puan hebat. http://akuanakpahang.blogspot.com/