Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, October 8, 2013

Salam Selasa..

Salam semua..hohoho baru nak update semalam aku cuti now ari ni bekerja.. Ampun last week ahkak busy skit dik.. Busy katanya..Busy mengsettle hal2 mek ecah ni.. Pening banyak benda kena buat.. Al maklum anak first la kata kan macam2 benda nak buat.. Eh mesti tertanya apa benda yang aku dok busy sangat tu.. Birthday party mek ecah ler mane lagi..hahaha

Ok ramai yang suruh aku update pasal birthday Raiisah tu.. Nanti aku update yer tunggu member antar gambar baru best sikit nak update birthday Raiisah ni.. Kalo nak update sekarang tak syok dalam phone ku tak banyak gambar die potong kek semua tu.. Tunggu sat naaa.. Nanti aku update semua sekali senang.. ;)

Feeling hijabista sangat..kakakaka *puiii Tudung pon pakai lilit asal boley..hahaha

Haa elok la baju belang2 tudung munga2 elok sangat kathy..kakaka Al maklum baju banyak tak semengah.. Ni pon pakai capai jer mane yang aku rase bersesuaian ngan imej baru ku ini..Gitew! hahaha Walaupon nampak pelik di situ..

Takper bulan ni shopping tudung next gaji shopping baju pulak..hehe ;D

piece : kathyjem

22 comments:

Naema Shahrul said...

TAHNIAH !!anda telah fuly berhijab..macam mana nak tanam semangat itu ya...saya berazam tapi belum lagi bersedia nk berhijab..emmmm

Miss Brenito said...

Ya Allah, cantiknyer dia.. Alhamdulillah... kim salam kat mek ecah yer

lyana hasan said...

orang cantek pakai apa pon cantek manjer oii ! huhuh anyway aku masih tersenyum smpi ke telinga tengok perubahan ko ni... syukur sgt *hugs ketat*

Lieya Von Jay said...

sweet sgt :)

Rosmiza Ali said...

I love the dress.. Cantik sangat.. Btw, takde peliknya la ur style tu dear.. Nampak fashionable.. Pandai u main kaler.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

missalongwani said...

KATHY..BAK ALAMAT...BOLEY..KITE NAK POST SUMTIM NI..NNT EMAIL KAT KITE EH..waniey1984@yahoo.com

AlyzaFisol said...

cantik je tgk kathy pakai, takde pelik pn...elok je...

*kathy, kat mane beli dress tu? cantik.. :)

Zanira Noh said...

Jgn kata ko. Aku tgk depan mata pun cam tak caya hahahaha...

kathy jem said...

missalongwani : ok yang kite dah email full addrs.. ;)

kathy jem said...

Naema Shahrul : Time kaseh..Insyallah kathy doakan untuk Naema pulak..hehe amin..

kathy jem said...

Miss Brenito : mek ecah cakap w'slm..hahaha ;)

kathy jem said...

lyana hasan : =D mekasih manjer..tak sabar nk jmpe ko winduuuu..

kathy jem said...

Rosmoiza : yeker bukan nmpk pelik ker..hehehe

Emma Kasyuma said...

alhamdulillah...congrates akak...tmbh cntik akak skng...

ZalinZalina said...

Boleh ganti Hana Tajima ni :)

kathy jem said...

AlyzaFisol : tu baju lama la yang..beli kat bandung masa pregannt raiisah 5 bulan..hehe

Tengku Fauziana said...

same la kite ni kathy..
sejak dh berhijab ni..capai je bju yg mane ok..ni skrg asyik beli shawl je..baju idak gak beli lg..huhuh

meera said...

Cantik sangat Kathy.. Xde pun nmpk pelik. Yg pnting Kathy berani mix n match. Wa caya sama Lu lah!!! X sabar tunggu entry birthday party mek ecah yg gorgeous itu :-)

dye.yana said...

hihi. sekarang orang dah tak kisah dah main campur-campur camtu. dah jadi trend. lepas ni ada kot trend kain batik buat tudung pulak. hehe

Hafiz Hafizol said...

Alhamdulillah ...


Cantik kak...


tudung cantik.. Akak yg bertudung mesti berganda-ganda cantiknya..


:")

Haizan Qaseh said...

cantik kathy!! i love your trend walaupun u asl lilit je..alhamdulillah...=)
visit my blog http://haizanakhir.blogspot.com/

syamimihaziqah said...

Macam Shila Amzah sikit2. Hehee