Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, October 17, 2013

First time raiisah kena cucuk tak menangis..

Sabtu hari tu baru teringat si Raiisah ni tak inject setahun lagi.. *Bee Raiisah tak inject setahun lagi niiii.. Pegi senin ni la lagi pon huny cuti.. Kang lagi di tunggu lagi le lupe ni dah ingat terus la bawak die pegi klinik.. Senin sampai rabu aku cuti raya.. Dah alang2 cuti kan terus bawak die pegi klinik..

Paling best sampai jer terus dapat parking kalo tak bercinta nak cari parking kat Taman Tun ni penuh sesajer..

Nasib sampai klinik tak ramai orang.. Kalo tak kat Klinik Khoo bersusun orang..

Sampai klinik si Raiisah ni pulak tak nak dok atas sofa nak merangkak jer kejenya.. So nak tak nak kenalah bawak die berjalan..hahaha Nak bagi die diam kalo tak nak turun sofa nak merangkak.. Ni belum berjalan nanti dah pandai berjalan abis la basah ketiak mak ko nak mengejarnya..hahaha

Pastu kacau daddy.. Pantang nampak beg laju jer tangan tu nak mengeledah beg..

Masa sampai doktor Khoo cakap.. Waa sudah setahun anak u.. Mau inject.. Yola doktor mau inject ma..hahaha Raiisah paham ker doktor cakap tu..

Doktor Khoo pon check la buku Raiisah ni..

Pastu siap tunjuk ubat apa nak kena cucuk kat badan Raiisah.. Si Raiisah pon dok diam jer tengok doktor tu...





Paling best die tak nangis tu.. First time okey Raiisah kena inject kat buntut tak menangis... Kagum mak ko.. eh tak nangis pulak Raiisah yer kalo tak melalak 10 batu boley dengar suara ko...hahaa Buntut banyak lemak macam tu le..kakaka

Pas dah kena cucuk kasi cokelat sebab die gud girl sangat hari tu sebab tak menangis..

Bagus anak mummy macam ni la tak meragam masa cucuk.. Selalu cucuk melalak tak hingat..hahaha

Balik dari klinik terus lunch di McD pastu chow balik rumah.. Tidoooo....hahaha Sebab petang tu nak bersiap balik kampung...

Hohoho Kampung la sangatttt... Kajang je pon..muahehe

piece : kathyjem

15 comments:

Rosmiza Ali said...

Wah! Good girl la Raiisah ni.. Tak nangis pun kena cucuk.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Mally said...

Dlm gambar last sekali Raiisah dah macam patung juga...hihihi

kathy jem said...

Rosmiza Ali : tu la terkejut omaknye tngk anaknye tak nangis..haha

kathy jem said...

Mally : patung versi manusia..kekeke

Chekgu Azrine said...

serius tak blh tgok la raiisah ni..cam anak patung..rasa nak peluk2 cium dia..hadehhh...comel sangat.!!!

Suhailah Abdul Hamid said...

Good girl raiisah..mcm ni la anak mommy :)

Mimy Hamid said...

fayel smpi skrang melalak...tak pernah nya tak nangis...malu ar ngan raicha

Shark Kay said...

omey raiisah dgn baju ijau tu,
nak sama besar pulak patung tu ngan dia.
hehe/

kathy jem said...

Chekgu Azrine : hahaha nnti raiisah jmpe auntie raiisah cium peluk auntie Azrine ek..mmuah mmuah mmuha..hehe

kathy jem said...

Suhailah Abdul Hamid : ikut mummy die lasak..hahaha

kathy jem said...

Mimy Hamid : alaaa malu abng fayel nangis ker raiisah tak nangis pon..hehe

kathy jem said...

Shark Kay : hehehe =D

ZalinZalina said...

Ibu dan anak baju sedondon..panjang dah rambut Raiisah..comel je :)

Iylia Farhana said...

Planning on your dream vacation?
Head on to our Facebook fan page to find attractive travel packages. Grab now!!

http://on.fb.me/GS5XcX

Liyana said...

Good girl lah raiisah nieee!