Klik Yer!! Mekasih...

Friday, October 25, 2013

Kami Ke Paradigm Mall

Hari jumaat macam biaser lari ke tempat best sikit asyik makan kat bawak ofis jer naik muntah menengoknye..hahaha Takdelah rehat lamakan harusla panjang kaki ke shopping mall lagi pon budak2 ofis ni nak cari baju untuk program ahad ni.. Nak cari baju kaler hijau.. Plan nak ke Midvally sekali dieorang nak ke Paradigm Mall ubah angin pulak asyik ker Midvally jer naik muntah jugak asyik ke situ jer..hahahaha

Dieorang jer shopping aku teman menengok..haha

Ni cari baju untuk program ahad ni ker nak shopping baju ofis uolss..

Bayar cepat nak cari baju treasure hunt korang kang lambat bos bising..

Sementara menunggu dieorang bershopping harus ahkak mengadap depan cermin..kekeke

Hanis dan Nasreq..

Homei angat Nurin.. Tu budak kat belakang tak abis nak cari baju untuk nak pakai ke ofis.. Dasyat Nasreq baju office semua nak Uniqlo ahkak mampu pakai baju sg.wang jer dik..muahaha

Haa ni bayar ke tak bayar ni kan dah kena tahan..kakakaka Tak lah tibe2 lak mesin pengimbas tu berbunyi .. Cuak Nasreq.. Hahaha Tak boleh bla muke cuak *Akak saya dah bayarlah kak..

Ok ke Brands Outlet nak cari t-shirt colour green..

Munyk dah macam penjual baju *Ye dik nak saiz M ek Ok abang carikan.. wakakakaka

Go team BPS harap korang menang treasure hunt ahad ni tapi Munky sorang jer bukan budak BPS.. Walaupon aku tahu korang takkan menang..muahaha Susah2 kot soalan die.. 2 tahun lepas aku pernah masuk bapak la hai susah soalan die ngan naik turun bus LRT bagai..Puuffff *Harap korang dapat bertahan yer.. Chaiyokk Nasreq, Muny, Hanis, Nurin!!

Pas shopping makan kejap.. Tapi dieorang je la makan aku tak kenyang lagi sebab sebelum datang kat sini aku dah bedal Nasi Kandaq mamak siap Affan bekalkan lagi uolsss..hehe

Ni muke orang tengah makan sambil bergosip macam ni le..hahaha

Hoii cepat makan nak balik masa sudah time.. ;P

piece : kathyjem

3 comments:

mrs kayrul said...

semngat betul memasing nak tressure hunt...

psst...nurin tue wife penyanyi/pelakon glamour tue kan???...

Suhailah Abdul Hamid said...

selalu lalu jer..belum pernah masuk lg paradigm mall ni ;)

Rosmiza Ali said...

Seronoknya sopink! Macam best jer aktiviti treaseure huntu tu.. Companya organize ke sis? =)
ZON PERMAISURI CHOMEL