Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, October 1, 2013

Kite terpilih Featured Blogger Nuffnang untuk bulan Oktober ni!!!

Wowww macam tak percaya ok..Muke ahkak keluar dalam website Nuffnang untuk Featured Blogger Bulan October 2013 niiiii..

Syukur Alhamdulillah.. Nanti korang baca kat sini ek..

http://www.nuffnang.com.my/featured-blogger/kathyjem

Nak cerita lebih2 segan..*Malu.. hahaha

piece : kathyjem

28 comments:

Rosmadi Shakri said...

Tahniah Tahniah Jem...

Rosmadi Shakri said...

Tahniah Tahniah Jem...

ietams said...

tahniah3x kathy!

Siti Shuhadah said...

wahhh..tahniah kathy...traffic mmg jam la kat blog kathy bulan ni..hehe..

Mimy Hamid said...

wow...u deserve it...lalala

Cik Puan Rara said...

wow tahniah~ hehehe.salam kenal dr rara =)

dya said...

wahh..tahniah kathy :)

ZalinZalina said...

Tahniah Kathy :)

Didi Kar said...

Congrats kathy ^^

Mek Onie said...

wahhhh kak jemmmmmmm,kita datang dari nuffnang feauture ni,hik..btw,congratulations :)

Maszwin Mujahid said...

tahniah akak..bestnya..sy blogger baru..mimpi2 ja lah nak jadi mcm akak and kwn2...smogacrezeki smakin melimpah ruah hendaknya..

Encik H said...

wohoo..retis..hahaha

sbnrnya dtg sini pun mmg selepas tgk featured blogger kat nuffnang..:D

Eyriqazz said...

tahniah..u deserve it...

lyana hasan said...

congrats manjer !! super duper awesome write up ko .. hehe nama manjers pon terselit !! muaahh

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!

ejulz said...

Tahniah.. :)

Syuhada Salleh said...

tahniah sis!

Datin Farah Natasha said...

jom tengok movies online at ohdownloadtube.blogspot.com

strawberi said...

tahniah...semoga makin murah rezeki pasni :)
letak gamba mek ecah byk2

Lin Azlina said...

wah..tahniah...
moga terus sukses...

mama tisya said...

salam kenal...ada tgk thru nuffnang tp b4 ni pernah bc gk thru blog ayudenira

ComelComot said...

tahniah babe

lily lotus said...

phewit ;)

MahaMahu said...

Untunglah.. hehehe tapi best baca blog ni tahniah...

Shark Kay said...

congrat..
shark dtg dari sana :)

Hafiz Hafizol said...

Tahniah.. kita datang dari homepage nuffnang nie kak.. hehehe.. =p

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah,baru perasan, Teruskan usaha yea.

Cik Itah@RRP said...

tahniahh..:)