Klik Yer!! Mekasih...

Friday, October 11, 2013

Salam Pagi Jummat Yang Mulia..

Assalamualaikum buat semua kawan2 blogger ku yang comel yang cantik yang manis!!

Alhamdulillah ku masih bernafas di hari Jummat mulia ini.. Semalam tak berapa sihat hari ni Alhamdulillah sihat.. Sekarang ni tengah musim sakit kan.. Aku rase ramai kot bulan ni orang sakit termasuklah si mek echa tu skli..

Raiisah pon sama dah dua hari demam tapi Alhamdulillah semalam die dah sihat.. Abis kerja ni terus zasss balik rumah mak ambik die zasss terus bawak balik ke rumah ku.. Dah lama Raiisah tak balik rumah mummy ngn daddy die..

Ok korang selamat bekerja jangan malas2 yer tau la besok cuti kannnn..hehe ;D

piece : kathyjem

18 comments:

Tengku Fauziana said...

cantik shawls..lps ni header pn bole la tukar letak pic berhijab pulok..

Siti Shuhadah said...

cantik!!!!

kathy jem said...

Tengku Fauziana : baik akan di buat..hehe

Ciare Baha said...

gorgeous sgt :D tahniah di atas imej baru ^___^ (silent reader yg 1st time komen hihi)

Hafiz Hafizol said...

bergambar atas bumbung Opis ke kak?? jgn terjun bawah tau haha =p

Jojet said...

mcm muka ras adibah radzi?

ZalinZalina said...

Manisnya Kathy dalam gambar ni..mudah2an awak dan Raicha cepat sembuh..

liliana scarf said...

Salam khaty..i hari2 masuk blog u tau..tgok mak ecah, tgok dress up u, style sgt. I tau u skrg tengah pening kan mencari tudung/gaya tudung yang sesuai dgn u kan. Pastu nak mix n match pulak dgn baju, maklumla baju yg lama semua seksa.hihi. Jgn give up k, satu hari, u jumpa gaya yg sesuai dgn u, maklum la u ni mmg style gitu. meletop2 k..

Mimy Hamid said...

cantik mummy kathy

Suhailah Abdul Hamid said...

cantik shawl..mmg kene dgn baju...sekali imbas tgk mcm shila hamzah sudahh :)


http://sihatitunikmat.blogspot.com/

kathy jem said...

Hafiz Hafizol : eh mane tau ni..hahahaha

kathy jem said...

liliana scarf : hahaha tau xper..ni dok pening hari2 nak pakai tudng ngn baju..xper mula2 mmng mcm tu nnti lama2 biaser la tu kan.. ;D

kathy jem said...

Jojet : adibah radzi?? lain la yang tak sama..hahaha

yayang laling said...

mummy khaty comey,
mek raicha lg comeyyyy:)

salwana nordin @ che'wa said...

wahhhh..makin cantik mummy ecah ni :)

lyana hasan said...

telan vitamin c cepat manjer !! hahaha ko jangan culas vit c tu , kene ari2 amik insyallah susah nak jangkit demam..

Montana said...

singgah di sini sebab tengok blog ada dalam muka depan website Nuffnang tadi..Menarik blog anda..ringkas dan sempoi...steady2

Nadila azhar said...

kak kathy..makin cantikkk..:)