Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, October 30, 2013

Breakfast di Wondermilk Cafe bersama Anak & Suami..

Kali ni breakfast Cafe pulak asyik mamak jer.. Sekali sekala breakfast owang putih la pulak.. hahaha Sekali sekala tukar selera.. Balik dari klinik gigi terus ke sini dah alang2 Wondermilk bawah klinik kite breakfast jer kat sini..

Raiisah dengan topinye.. Dah lama tak pakai topi ni, tau2 dah ketat skit masa hari tu pakai longgar banyak kot cepat nau kepala Raiisah ni besar.. Nasib tak borong banyak topi masa die baby kalo tak menangis tengok topi comel2 tak boley sarung dah..

Affan oder ccoffee iced latte.. Raiisah ku oder kan air blackcurrant tapi bukan die yang minum aku yang minum..hahaha Sebab die punye makanan sekali ngan air..

 Apa benda la dieorang bagi ni bukan Raiisah reti main pon...

Daddy nak buat pon tak reti..hahaha Layang2 ker ??

Mata die tak kelip2 tengok budak kat situ main mini playground..

Ok la mummy bawak awak main playground yer.. Sian duk keras dalam baby chair tu..

Haa kalo dah dapat pengang toys abislaaaa.. Tu pon die suke, Pungah!

Ooo nak masak lauk yer...

Basuh kuali dulu..

Ha'ah panas2 pengang kuali kan dasyat ni..

Ssshhh mummy diam boley tak jangan bising2 Raiisah nak masak ni..

Kemain ko kan dapat mainan abis ko pungah.. Jenuh mummy ko nak susun balik..hahaha Tapi mummy ko tak susun pon..Lariii..kekeke

Roti Daging..hahaha *Ayat melayu di situ..kekeke

Daddy burger..

Raiisah fried & fish..

Nampak budak mengelupur nampak makanan..hahahaha Die kan memang macam tu tak boley tengok makanan nafsu memanggil-manggil..keke

Diam terus dapat fries..

Kiri kanan tangan tu nak pegang fries..

Loo sekeping jer gambar mummy..hahaha Jadila..

Daddy..

 Raiisah makan fries jer tangan tu takyah makan sekali yer..hahaha

Anak sapa ni???

Pas bagi makan fries bagi die makan fish pulak..

Kite bagi elok suruh die ambik.. Zass laju tangan capai masuk mulut.. Tak menyempat2..haha

Nampak rakus tak rakus anak aku ni.. Gelojoh sangat raiisah ni tau.. Nasib kecik lagi kalo dah besar kena dah ni..hahaha

Haa kan elok makan macam tu sopan santun..Ceh!

Dah akhir sekali kek cokelat.. Sedap!

piece : kathyjem

10 comments:

Nur A.Z said...

comelnye raisah ni..geram tengok..

- AZIE - said...

comel sgt dia..

Rosmiza Ali said...

Bersungguhnya Raiisah makan.. Bagus la Raiisah ni, senang makan.. Ada setengah budak tu bukan main payah lagi nak suh makan.. Tapi Raiisah very good girl.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

kathy jem said...

Nur A.Z terima kaseh.. =)

kathy jem said...

Rosmiza Ali hahaha kan bersungghu2 die makan..raiisah smue die makan kecuali pisang die x suke makan..

husna zahidi said...

amboih raisahh.. awat comey sangat ni.. >_<

breakfast nampak macam dinner dah..hahaha...

Nurulhuda Razali said...

alahai...comey nye raisah....hehehe

Lieya Von Jay said...

kek coklat tu nampak sedah.. ^_^ comel nya raiisah

Miss Brenito said...

mek ecah mmg super duper shomelll

fiszah_pjo said...

Comelnye raisah..puteh gebu....