Klik Yer!! Mekasih...

Monday, October 28, 2013

Teman Affan Scaling Gigi

Sabtu hari tu teman Affan scaling gigi.. Klinik Dzul call suruh Affan datang check gigi lagi pon Affan dah lama tak datang klinik kat sini so dieorang nak tengok apa perkembangan gigi Affan.. hahaha Dah macam apa perkembangan.. Biaserlah orang smoking kan kena la cuci gigi tu at least 3 bulan sekali.. Kalo tak lari orang menegok gigi yang berkarat tu..muhahaha

Appoinment kol 9.30 kol 8 pagi dah bangun siap2 kan Raiisah kalo ikutkan hati malas nak ikut yerla hari sabtu kot dah la hari biaser kena bangun awal hari weekend pon kena bangun awal.. Sedih! Tapi apa kan daya laki dah suruh teman kan kena la teman gak lagi pon nak breakfast kat luar sekali harus gigihkan diri bersiap..

Sampai je klinik bagi Raiisah mainan kasi die dok diam kang nak merangkak jer kerja die..

Nampak elok diam jer main kat atas sofa tu..

Ada yang tanya klinik gigi cantik ni kat mane..hehehe Cantikkan deco klinik gigi Dzul ni.. Nama klinik ni  Klinik Pakar Pergigian & Ortodontik Dzul kat Kota Damansara betul2 atas Wondermilk Cafe.. Kalo mane yang tak tahu Doktor Zul ni adalah bapa kepada salah seorang owner Wondermilk Cafe ni tak caya tanya doktor tu nanti.. hehehe

Menunggu doktor..

Haa die buat perangai nak turun dah.. Raiisah ni bukan kt rumah ler awak boley merangkak.. 

 Terpaksa teman die main sakli kalo tak nak turun bawah..

 Muke pasrah kena bangun pagi..Pasrah ker?? muahaha

Ok daddy dah abis scaling gigi.. Jom breakfast kat bawah kelaparan sudah.. Wondermilk Cafe!!! 

piece : kathyjem

4 comments:

Tuan Kedai said...

comelnyer :)

nizamijam.com

Miss Brenito said...

Seperti biasa, raisah still shumel bangat... suker tgk dia sbb sy pon ade bb gurl tua sebulan dari mek ecah..

Shark Kay said...

hehe..
suka tgk aksi raiisah tu.
kiut miut.

mizzura said...

oh kota damansara pon ada..tgh cari review kt area ampang park..tak tau la wujud lagi ke tak:-)