Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, October 21, 2014

Dinner Diwali Di Rumah Ash

Hari tu Ash jemput kami datang rumah dia sempena Diwali.. Sampai rumah dia, O M G besarnya rumah u ni Ash..ni rumah ker istana..hahaha Masa kiteorang sampai ramai jugak cousin, kawan2 Ash datang.. Jadi segan pulak kitaorang..

Sampai2 terus Ash bawak kitaorang ke dapur ambik makanan.. Macam tau2 jer masing kelaparan..hahaha

Ash berbaju hitam.. Ash why u soooo kurus niiiii.. Yerla kan i dah kurus.. Eeee i tak suka tengok gambar i macam cicak kan..hahaha Ok u kena masuk SYABAS balik baru badan u berisi..hehehe

My father tak abis2 ingatkan kat i, tell your friends it's Halal ok..hahaha Serius tak tipu sedap catering yang bapak u ambik ni..terbaik.. aku rasa macam nak tambah tapi macam burok perangai la pulakkan.. Malu la uolsss rumah besar sangat nak jalan ke dapur takut sesat pulak..haha

 Nasreeq & Aishah..

Happy masing2 dapat borang dengan Ash.. Lama tak borakkan..


Sedapnya kek cokelat ni rasa nak mintak tambah lagi..hahaha

 Elok kitaorang abis makan Munky pon sampai dengan kawan dia.. Dari ofis jalan jem katanya..

Ash dan Hanis.. Berseri-seri ibu mengandung kita ni.. Ye Hanis sudah mengandung! Tahniah kawan ku..hehe

 
 
 
 Lepas makan apa lagi sesi bergambar la..

Sengal masing2.. Disebabkan rumah Ash ni besar macam istana posing merata-rata la kiteorang.. Posing setiap sudut..kekeke


Ramai2 pengang perut Hanis.. Hai baby... kenyang dah nak makan lagi..

 

 Ash dah macma retis semua nak bergambar dia..haha

 Selfie ramai2 sebelum balik...

Tq Ash jemput kami datang dinner sempena nak menyambut Deepavali di rumah u..

Masa ni dah nak balik sempat la borak2 jap ngan Ash sambil mata dok jeling anjing Ash dalam kandang tu..hahaha

Ok Ash Selamat Hari Deepavali..Vanakkam! hehe

piece : kathyjem

3 comments:

Zaza Abdul Latif said...

cantik rumah Ash.. makanan tu nampak sedap2 lah Kathy.. rugi tak bawak Tupperware mintak tapau.. hehehe

FadlinaMokhtar said...

Baru nak ckp berseri2 hanis tu.rupanya preggy. Eh tapi slalu pun cantik jugak.ash tu kan mcm artis sikit muka dia.

FAD

pinky said...

Ash dah tak keja Syabas ke??