Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, October 30, 2014

Gosip Mak Jemah

Godek2 gambar dalam external hard disk baru perasan gambar hari tu lepak dengan Ainun tak up dalam blog..

Plan awal nak lepak dengan Ainun sekali pompuan tu busy pulak tunggu lagi 3 minggu baru leh jumpa.. Tak sabar nak jumpe Ainun nak dengar dia cerita pengalaman baru di tempat dia bekerja sekarang..

Hanis, Tuan Belog dan Aishah..

Ni la Ainun.. X staff SYABAS.. Jumpa2 terus peluk cium..hahaha Al maklum la dah lama tak jumpa..Dulu Ainun ni seksyen communications dalam department kiteorang now dah kerja bahagian creative production company.. Syok jer dengar Ainun cerita tempat kerja baru dia jalan sesajer.. Ni pon Ainun baru balik dari China, hari tu pergi Taiwan.. Ainun company baru ko tu takde kerja kosong ker..behehehe

 Kak Yana dan Ainun..Masing2 pose nak bagi nampak kurus..hahaha

Tengah rancak sembang makanan pon sampai..




 
 
Semua makanan dah sampai kecuali Hanis punyer.. Waiter tu salah oder Hanis punya makanan..Terpaksa la menunggu..

Sampai jugak Hanis punye.. Tomyam sup.. nampak menarikkan rase..hurmmmm tawar sikit la..

Yeaa di tunggu2! Durian Crepe Wondermama! Setahun aku tunggu Durian Crepe Wondermama ni tau memanjang sold out..hahaha Nasib ada kalau takde 10 tahun lagi kot baru ke sini balik.. =P

Satu mana cukup kena tambah lagi 2 cawan..hehehe

Abis makan sesi Gosip Mak Jemah.. hahaha Hanis gaya tu jangan samseng sangat.. Takut akak tudung purple sebelah awak tu.. >_<

Tu dia sambung gosip dalam phone pulak.. hahaha

Apa yang lawak sangat tah masa ni.. Uncle dok sebelah meja kiteorang dok jeling2 jer dengar suara kitaorang macam 10 batu tu berborak..hahaha

Tengok jom ok masa untuk pulang ke ofis...

piece : kathyjem

11 comments:

Allene said...

kak.. awat akak makan sedap2 tapi tak gmuk pun.. stress nengoknya...

FadlinaMokhtar said...

Alamak tgk durian crepe tu sama terliuq.

FAD

kathy jem said...

Allene : tak gemuk awak kata..meh tngk live mesti awak terkejut..hehehe

kathy jem said...

FadlinaMokhtar : tngk gmbr dh terliur belum makan lagi..huhuhu kita pon sama terliur..

Cik Puan Rann said...

makanan sumer sedap2 je ditayang! terliur sungguh .....

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam kathy,
entah..asik ngap3 saja kathy ni....
GUMUKnya tak pun :P
he3
makan SESEDAP sajork pulop tu :

Siti Hajar Mohamad said...

Terliurnya kathy.....lebih lebih lagi durian krep wondermama tuh...kat mana nie?...nak terjah nie...semua gambar makanan menggoda tekak akak tau...

kathy jem said...

Siti Hajar Mohamad : hehehe..Wondermama ni kat Bangsar Village kak..sebelah dengan restoran Plan B..

Hasliana Md Saad said...

aduhhh sedapnya... telan air liur jek la Kak Kep tgk dari kejauhan di Qatar nih.. huhuhu (nanges)

Cik Ecah said...

durian crepe dlm cup tu memang lain la...nengok aje pun dah terliur! huhu

Izzati Ghafur said...

terliur tengok makanan-makanan tu...