Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, October 9, 2014

Futsal Media

Hari tu join pertandingan futsal persahabatan SYABAS vs MEDIA.. Lagi bertambah semangat dengan kasut baru walaupon dalam hati dah cuak2 tengok pihak lawan.. Tengok kaki tengok badan huh mesti dasyat dorang ni tendang..hahaha Macam tula perasaan aku setiap kali perlawanan futsal setiap kali tu la nafas pendek, jantung laju bergetar..hahaha

Berlangsung di Triways Futsal Padang Jawa, Shah Alam..

SYABAS hantar 2 team perempuan dan 2 team lagi dari media..

Tak pandai tendang ker kaki bangun ker tu belakang cerita.. Yang penting semangat bermain dan bergaya mesti ada..kekeke

Dari IBM.. Hoii dahsyat gile dorang main.. Gelecek bola macam kaki lelaki..hahaha

Dari Karangkraf.. Pon sama dasyat jugak..Rilek jer pakai kasut jalan tendang bola berdesup bola tu perginya..jangan pandang sebelah mata ok..

Dah la team kiteorang first kena lawan gila nerves main, tendang pon tah ke mana2 bola tu pergi..haha ambik 5-0 terus.. 0 tu kiteorang la..kekeke




Lepas keluar peluh makan roti jala & beehun goreng, bagus Kathy bagus! haha

Bad & Afiq.. Wakil dari CCPA..

Zaid dan Charles.. Petang tu Charles jadi photographer ajak main Futsal tak nak..

Team CCPA kalah dengan TV9 kalo tak dapat nombor 3.. Team lelaki ramai jugak hanta wakil, dari Astro pon ada.. Tak silap aku team lelaki semua ada 10 kot..

Dapat nombor 3 jadila kan.. hahaha Kathy ngantuk ker kalau ngantuk balik rumah tido ye..haha

Tempat ke-3 pon dapat 300 tau.. Juara lagi la dapat 1k..haiii sikit jer lagi kalo tak Juara dah kami..kekeke

Ni main suka2 jer.. kena la bagi tetamu menang kan takkan la tuam rumah nak bolot semua .. ececehhh! poyo padahal main macam apa jer petang tu.. latihan kemain ko sepak bergol-gol time lawan kaki macam kena gam.. =P

Bersama Dayah cantik.. Dua2 kasut baru..kakaka

Terima kasih kepada Media semua yang sudi datang ke Pertandingan Futsal Persahabatan SYABAS -Media 2014..Tahun depan kita berentap lagi ok!

piece : kathyjem

4 comments:

Chekgu Azrine said...

Pepun tahniah..at least pandai jugak main futsal..hehehe

Rosmiza Ali said...

Dapat nombor 3 tu kira hebat lah tu sis.. Dari langsung tak dapat apa.. Kalau saya lagilah, ke bulan bintang perginya tendang bola.. Takde bakat langsung.. haha!
Rosmiza Ali Official Blog™

FadlinaMokhtar said...

Ok la tu no 3.i olls main pun tak gheti.tendang kot lain.
FAD

ComelComot said...

aritu 1st time try main futsal..1st time i baru tau bola xleh dikutip atau disambut dgn tgn kalau bukn dlm zone D. mmg failure habis bila i duk dlm mavcap team kesian dorang sbb i asek buat silap hahah.
gasak lah mmg xtau main. dorng yg suh join sbb nak cukupkn ahli.
badminton gak yg layan..