Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, October 8, 2014

SOUled Out Bangsar South

Ni Jumaat lepas punya cerita.. Baik la aku cerita sebelum lupa ingatan kan..hahaha

Dah lama nak pergi lunch kat Souled Out Bangsar South ni..Setiap kali lalu depan Bangsar South setiap kali tula aku sebut.. Korang jom kita makan kat Bangsar South hari Jumaat ni nak.. Pastu time hari Jummat blur nak pergi lunch kat mane ek kat mana ek..Gitew la kalo dah banyak sangat minum air semut lupa sesajer..hahaha

Menunggu ketibaan Ash.. Dah janji nak lunch ngan dia.. Sekali pompuan tu tak muncul ada hal pulak.. Sudahnya kami berempat sajor..

Kelas ko soul siang2 hari pasang lilin..hahaha

 Antara menu yang menari kat Souled Out ni..

Menu semua nampak menarik.. Pastu pening dah tak tau nak oder mana..haha

 
 
 Feeling modal majalah Nona angat ni.. >_<

 Konon candid..

Ee eeee muka jer putih tangan hitam! bahahahah..Cahaya terlebih kat muka gitew lerr kawan2..kekeke..Saya oder ice lemon tea ajer.. Murah dan sedap..

Aishah punyer.. Macam2 jenis buah dalam air Aishah ni, rasa pon dah macam pewangi rumah..hahaha.. Mango ada tebu ada lemon ada daun spirulina pon ado..

 Hanis punyer caffellatte..

Aishah oder Nasi lemak.. Aishah............ nasi lemak bawah ofis pon ada Aishah.. Aishah Aishah di mana2 sajer mahu nasi lemak..Takde Nasi lemak takdela Aishah..hahaha =P

Saya dan Kak Yana oder Fried Beef Noodles.. Ok la rase dia tapi kena makan laju2 nanti dah sejuk rasa dah tak sedap..Portion banyak tak abis kami berdua makan..

Hanis oder nachos..Tu dia 10 orang punya makan..

 Gila banyak.. kongsi 4 orang makan pon tak abih2..

 
Roti Naan..Sedap roti dia lembut!

Pannacotta RM10.. Ni Aishah oder serius memang sedap dessert dia.. aku ingat nak oder Sago Gula Melaka tapi perut dah penuh.. Next time datang boleh oder dessert lain pulak..

 Terbaik.. makan pulak kongsi 4 orang lagi syiokk..

Kesimpulan makan kat sini ok.. tempat pon menarik cantik..Nanti korang boleh la try makan kat sini..

piece : kathyjem

8 comments:

nina newton said...

Wah dekat dah ni.. nampak menarik mknn nyer.. heee suka tgk kathy.. pandai bergaya..

Chekgu Azrine said...

Tgok terliur2..hehehe..kompem sedap

FadlinaMokhtar said...

Kat ampang ada jugak souled out.tapi tak sure co yang sama ke.menu macam lain sikit.

FAD

Aty_Fared said...

ok..mungkin boleh try jugak... :)

Rosmiza Ali said...

Menarik jugak menu2 dia.. nachos tu takleh tahan.. banyak betul.. Huhu..
Rosmiza Ali Official Blog™

Marou Apple Hijau said...

wow sedapnya

mamabeauty said...

Hartamas here ada Souled Out

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam kathy,
sedap nyer nampak menu kathy tu he3