Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, June 24, 2015

Baju Murah untuk Raya!

Hamboii puasa pon baru berapa hari sibuk nak shopping baju raya dah..hehehe..buat persiapan awal2 nanti takde kelam kabut kan..

Ni yang malas ni kalau buka website Nile.com.my ni mesti tangan ni gatal nak klik nak beli..yerla mau tak murah kot baju-baju kat Nile.com.my ni..Jubah dia murah giler kot Cik Kiah oiii..mane nak dapat Jubah cantik meletop kedebomm 59 hengget..Al-kisahnya nak shopping baju jubah sehelai dua helai jer nak pakai untuk Ramadhan ni..Sekali terjebak beli blouse dengan skirt labuh abis aku rembat..hehehe

Sekarang ni Nile.com.my ada jenama baru untuk pakaian muslimah iaitu HANIYA..HANIYA ni kualiti dia sangat bermutu dan teliti dari segi pilihan material, rekaan dan paling penting servis dia sangat pantas dan tip top..

So sempena bulan Ramadhan dan Hari Raya yang bakal tibe Nile.com.my ada buat promosi penghantaran percuma dengan setiap pembelian minimum RM48 ke atas..

Ni la hasil tangan gatai dok klik website Nile.com.my ni..hehehe

Haniya Embroidery Dress-Black RM62.90

Suke manik dan jahitan sulaman di bahagian lengan tu nampak simple tak serabut sangat..

Jubah macam ni simple sebab senang nak pakai main sarung je..

HANIYA PU Leather Lace Dree Jubah-Red RM75..  Jubah ni jenis tak melekat kat badan..nampak elegan sangat design Jubah macam ni..Nampak eksklusif dan mewah giteww, pada mata aku la..hehehe..Ada 4 colour semuanya..ada colour Gold, Orange, Blue & Red..Harga biasa RM168.54..diskaun banyak tu untuk promosi Raya ni..harus korang kena beli sehelai okey, murahkan..

Kat bahagian lengan baju Jubah ni siap ada zip dengan lace kulit lagi..nak ambik wudhu senang bukak je zip tu..

Close up sikit..kekekeke..Dipadankan dengan handbag pearl smooth dari Nile.com.my jugak..

Pearl Smooth Surface Woman Handbag ni hanya RM55..

HANIYA Special Pleated Long Dress Jubah-Grey RM99..Kalau bukan promosi Raya harga Jubah ni RM200 tau..Apa lagi ni pon korang kena rembat sehelai jugak..

Siap dengan panel unik lagi kat bahagian dada dan lengan..Nampak elegan sangatkan..Kalau pakai untuk Raya confirm meletup kebabomm sangat..confirm orang yang lalu depan kita mata tak kelip2 pandang....hehehe

HANIYA Simple Long Dress With Belt-Khakis RM45..Harga biasa RM94..

Mana yang malas nak pergi beraya pakai baju kurung or kebaya segala bagai boleh pakai Long Dress Khakis ni..Ni pon wajib korang kena rembat sehelai jugak..Eh semua korang tengok dalam ni kena rembat la semua..behehehe..Pakai untuk Raya, senang beli siap2..

HANIYA Ruffle Chiffon Button Blouse - Black RM28.50..
HANIYA Floral Design Palazo - Green RM29.90..

Ok bye nak pegi Jalan2..hehehe Gaya macam ni nak pergi ofis boleh nak gaya santai pon boleh..

HANIYA Mixed Colour Button Blouse - Pink RM35.90..
HANIYA Gorgeous Flared Panel Skirt - Khakis RM31.90..

Material baju ni sangat selesa tau..yang penting murah..tak perlu branded mahal2 bagai, yang penting selesa dan jahitannya kemas..Kalau bukan Raya harga dia RM68.90 tau..Promosi Raya ni hanya RM31.90 jer..Ada 4 colour iaiutu Green, Dark Gray dan Blue..

Dual Use Trendy Woman Handbag RM28.50..Korang perasan tak aku banyak handbag colour hitam, sebab warna hitam boleh match dengan semua baju..

HANIYA Mixed Colr Blouse - Dark Blue RM31.90..

Skirt colour pastel ni macam2 colour baju boleh mix dan match tau..Style seterusnya korang boleh gayakan dengan harem pants atau seluar jeans..

So korang boleh tengok kat Website www.nile.com.my..Macam2 pilihan ada, semua cantik2 dan murah..berbaloi shopping kat Nile.com ni.. Ok selamat menyopping..cepat beli tau sebab setiap koleksi dari Nile.com.my, dorang hanya jual 188 helai jer so siapa cepat dia dapat.. Ok selamat menyopping dan selamat berpuasa korang.. ^_^

Nile.com.my sedang mempromosi Raya FREE Delivery promo sekarang, so penghantaran percuma dengan pembelian melebihi RM48 untuk untuk Semenanjung Malaysia..Disamping itu juga, Jualan Raya Meletop 2015 akan mendapat 90% OFF..Nak tahu lebih lanjut boleh klik di sini..

piece : kathyjem

11 comments:

yayang laling said...

semua baju yg kathy pakai semua cantik.
yang paling cantik skirt tu.

Ein lanabulu said...

Ya Allah ya tuhanku..lindungilah biniku dari membaca post ni..klu terbaca..nescaya mengelupoq lah beliau..haha

Pn Qema said...

salam kathy nak tanya..

HANIYA Special Pleated Long Dress Jubah-Grey RM99 ni kathy pakai size apa yer?

kathy jem said...

Pn Qema : semua baju kathy ambik ni size M..

kathy jem said...

Ein lanabulu : shopping la baju raya untuk bini..apa salahnya..hehehe

ComelComot said...

kathy pakai apa pun cantikkkk

miss eimanhikmah said...

isk isk isk...nile.com memang selalu taw menggugat jiwa
hahaha
http://nuruleimanhikmah.blogspot.com/

Miss Sparkler said...

How tall your are Kethy! Oh kiss muahh to your adorable daughter she's too cute :)) salam dari http://harinumunirah.blogspot.com/

Lyssa Faizureen said...

cantik2 kan baju2 daripada nile .. :)

Salam singgah :)
www.lyssasecret.com

Fahreen Fredo said...

Canteknye awak pakai

!EFIL said...

Orangnya cantik pakai apa pun cantik .. Selamat berpusa!