Klik Yer!! Mekasih...

Monday, June 22, 2015

Bertabahlah...

Semalam berbuka Mee Kari..mak mertua yang masak semua ni..saya tolong potong fish ball dengan tukang golek2 ayam goreng jer..Oh sirap bandung tu saya yang buat..hihi tu je la yang aku buat pon..baikkan menantu hantu macam ni..baik la sangat... *mata ke bawah mulut terjueh

Punye la haus petang semalam..ko buka jer bergelas-gelas minum sirap bandung..sampai kembung perut minum..Pastu nak makan mee kari dah tak larat..tengok sayur togeh fobia sebab hari tu ganti puasa makan mee kari taruk togeh terus tangkap kepala dengan errkk erkk, angin satu badan..sampai MC la dibuatnya..hehehe..so buka semalam togeh tu pandang sebelah mata jer takut punye pasal..padahal feveret kot sayur togeh tu..eh sayur togeh pon boleh jadi bahan cerita dalam blog..kakaka Ni namanya asal taip..

Minggu ni stay rumah mak mertua..so bertabah la ulang alik dari Kajang ke Pantai Dalam..huhuhu Tak leh membebel lama2 kerja tengah meninggi macam gunung..Ok bye!

Eh eh ari ni nak buka apa ek?? nak masak apa ek?? takde idea nak masak apa hari ni?? Tah sempat tak idak sampai sebelum buka ni..faham2 jer jalan dari Pantai Dalam nak ke Kajang macam mane..fttttt ~~

piece : kathyjem

10 comments:

FadMN said...

kena prepare nasik dengan ayaq tebu siap2 dalam keta ni kathy.kekekekeke.

Lea Ismail said...

bertabahlah berbuka dalam kereta

Fya Fiza said...

sis..fiya dr klcc ke bb bangi kol 4pm cabut dr office sb nk elak jem (tp stil jem suam2 kuku) hehe kol 6am dah kena ada dkt tol kajang..kalau x mmg hadap jem lg pepagi..isnin lg la stress..ramai plak bgun awal ari isnin keke..slamat bpuasa sis..

Fya Fiza said...

sis..fiya dr klcc ke bb bangi kol 4pm cabut dr office sb nk elak jem (tp stil jem suam2 kuku) hehe kol 6am dah kena ada dkt tol kajang..kalau x mmg hadap jem lg pepagi..isnin lg la stress..ramai plak bgun awal ari isnin keke..slamat bpuasa sis..

Fya Fiza said...

sis..fiya dr klcc ke bb bangi kol 4pm cabut dr office sb nk elak jem (tp stil jem suam2 kuku) hehe kol 6am dah kena ada dkt tol kajang..kalau x mmg hadap jem lg pepagi..isnin lg la stress..ramai plak bgun awal ari isnin keke..slamat bpuasa sis..

Fya Fiza said...

sis..fiya dr klcc ke bb bangi kol 4pm cabut dr office sb nk elak jem (tp stil jem suam2 kuku) hehe kol 6am dah kena ada dkt tol kajang..kalau x mmg hadap jem lg pepagi..isnin lg la stress..ramai plak bgun awal ari isnin keke..slamat bpuasa sis..

Fya Fiza said...

sis..fiya dr klcc ke bb bangi kol 4pm cabut dr office sb nk elak jem (tp stil jem suam2 kuku) hehe kol 6am dah kena ada dkt tol kajang..kalau x mmg hadap jem lg pepagi..isnin lg la stress..ramai plak bgun awal ari isnin keke..slamat bpuasa sis..

Ayumieka said...

hmmm sedapnyaaaaaaa

Hafiz Hafizol said...

sedapppp \0/

Filla said...

aku pon dh x leh makan taugeh, angin teruk sgt kalau makan :(