Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, June 18, 2015

Sahur Burger Je..

Hi korang..tadi sahur makan apa?? Kita sahur burger jer..malam semalam tanya Affan nak makan nasi ker nak burger..Kalau nasi saya masak malam ni..Affan bagitau nak Burger..Dia tu mana boleh tak makan burger dalam masa sebulan..Kalau ada 10 pilihan makanan dan burger salah satu dalam pilihan tu, mesti dia pilih burger jugak..Aku pon bila dia kat nak burger ok la sonang je nak masak kan..nasib tak mintak pelik2..kalau tak pening nak pikior untuk sahur..

Kunci jam pukul 4.45 sebab nak masak burger jer kan..Bulan puasa ni kita disuruh melewatkan sahur sebelum hampir waktu fajar..Tapi jangan lewat sampai langgar ke waktu subuh dah la ye..Kang tak puasa pulak hari tu..

Bangun jer terus zazzz zazz depan dapur..nasib la burger..kalau masak lauk pauk aku rasa pukul 4 kot dah kena bangun..hehehe..takper la sahur besok makan nasi pulak..ermmm nak masak ikan masin dengan bawang, letak sikit cili padi untuk sahur esok..cisss! kecuq liur pulak cakap ikan masin.. =P

Ghuper buruk rasa boleh termimpi-mimpi 4 hari 3 malam tau sebab sedap sangat..Ekelehhh puji diri sendiri tahap nak tumbuk muka hang tau tak..jangan nak poyo sangat puji diri sendiri naaa..burger je pon..lain la masak lobster ker..

Ok la dah waktu lunch nak tidur jap..Bulan puasa ni balik pukul 4.30...ishhh napa 4.30 tahun lepas balik pukul 4.. hukhukhuk..Nak balik pukul 4......................... tak nak balik pukul 4.30....... T_T

piece : kathyjem

9 comments:

Mish Syura said...

sedapnyerrr nampak burger tu. sungguh mengiur kan

intandayani said...

Hekeleh burger je pun dah terliur ni

aswaleyla said...

burger pon sedap kaau tgh tgh hari mcm ni

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kathy,
hunyungla dapat balek koi 4.30
iols balek 5.30 hokeyh sob3

Malinda said...

pengakuan jujur....hakak terliur...hahahaha...lagi2 part daun salad tu, nape la nampak cekci sangat ;p

Liyana said...

okay serius terliur. sahur esok nak makan burger jugak lah ahaha

miss eimanhikmah said...

ok la tu.kite balik kul 4 upon request je, kalau approve boleh la balik awal...huhu

Haziqah Muhamad said...

Tetibe macam lapar (dan menyesal :p) sebab terbaca entri burger ni. Lapar terus. haha!

♥ ROS ♥ said...

burger pun sedap tau.. nyummy... hihi