Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, June 9, 2015

Sakura Mask Paling Mujarab!

Pencuci muka Cleanser dah pakai, BBCream pon pakai..Sekarang tengah cuba Sakura Mask by Seqy Beauty pulak..

Dah masuk 30an ni kita mesti perlukan supplement tambahan untuk kulit kita kan? Sakura Mask ni paling the best untuk korang pakai sebab ia umpama Kolegen untuk kulit kita..Nak minum produk2 kolegen ni dah malas la..Jadi tepek Sakura Mask ni la nak bagi bantuk kulit cantik balik setelah seharian muka terdedah pelbagai bahan kimia, radiasi & pendedahan cahaya matahari..

Sakura Mask ni sesuai untuk semua jenis kulit, bukan hanya untuk muka ajer kat bahagian lain pon boleh..Kat bayi pon boleh..fungsi dia menyegarkan serta melembapkan kulit, mengurangkan bekas jerawat, mengecilkan pori-pori, mencerahkan dan menghaluskan kulit wajah, mengurangkan dan mencegah kedutan pada wajah, mengeringkan jerawat, mengurangkan kemerahan dan ruam pada kulit, untuk kulit terbakar pon boleh guna jugak, sapu kat bahagian selulit untuk kurangkan selulit pon boleh, dan merangsang pembentukan kolagen, anti penuaan, anti radang, anti-septik dan anti-fungal..haa macam2 fungi dan kebaikan Sakura Mask Seqy Beauty ni..

Senang sangat nak pakai..Just picit botol Sakura Mask tu then apply kat seluruh muka macam pakai krim biasa tu..Die sejenis macam air jer takde bau pon..lepas apply kat muka sejuk jer rasa..

Botol dia pulak jenis bila picit takde la terlebih picit botol jadi comot ke apa..Picit sekali jer boleh apply satu muka..

Sapu kat bahagian pipi..

Dan seluruh bahagian lingkaran mata..rasa2 mata macam panda sesuai sangat pakai Sakura Mask ni sebab dia boleh menghilangkan lingkaran hitam bawah mata..

Tak payah tunggu muka keras kejung baru nak pi cuci..Tunggu dalam 15-20 minit dah boleh cuci dengan air..Sementara nak tunggu basuh boleh pi sapu sampah, sidai kain, tengok tv pon bisa..hehehe Tu yang best pakai Sakura Mask ni sebab dia bukan macam kebanyakkan masker yang ada kat pasaran yang jenis pakai kat muka takleh nak senyum gelak bercakap sebab takut jadi crack dan pecah2 jatuh atas baju..ooo tidak tidak..Sakura Mask bukan macam tu..

Paling suka lepas pakai Sakura Mask ni kulit muka halus dan licin..Pori-pori makin kecil..Cakap banyak tak guna korang kena beli dan cuba, baru tau..hehehe..

Muka rasa fresh giler dan agak pinkish..Tak caya tengok kat bahagian pipi kita tu...behehehe Syok sendiri la pulekk..Baru 4 hari pakai dah nampak perbezaan kulit muka..

Sebotol Sakura Mask ni hanya RM110..Kalau korang nak beli boleh check kat website Seqy Beauty dan instagram Seqy Beauty

piece : kathyjem

4 comments:

eima said...

WAHHH MENARIK BETUI LA ....NAK CUBA LA NANTI

bearyblossom said...

sms/whatsapp/telegram 0145259353 utk pembelian produk seqy beauty.

eliz land said...

Boleh watsap saya 0173945948 untuk COD Putrajaya Cyberjaya Seremban Senawang Nilai Port Dickson dan Bangi. Pos seluruh Malaysia.

ComelComot said...

wah.. menarikk